Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Island, landet med de store kontraster

Europa

Island, landet med de store kontraster

Island, landet med de store kontraster
april 15
13:41 2016

Island er en ø, der ligger hvor Nordatlanten møder Ishavet på den midtatlantiske ryg. Her kan du få ekstreme naturoplevelser, hvor du fra bare fødder i sneen, kan springe direkte ned i en af de varme kilder og samtidig være omgivet af gletchere og høje bjerge.

Reykjavik er hovedstaden på Island med næsten 200.000 indbyggere, og du kan hos Bravofly finde billige flybilletter, og ofte optræder muligheden som en mellemlanding i forbindelse med en tur videre til Canada og USA. Et par dage på Island kan derfor være På Island vil de smukke og imponerende naturoplevelser stå i kø for at overvælde dig, hvad end du oplever dem til fods, til vands eller til hest.

shutterstock_316413410

Island har deres egen hesterace opkaldt efter sig, en hest som med dets robuste og nøjsomme gemyt særligt egner sig til landets barske klima og kuperet terræn, og den har derfor primært været anvendt som arbejdshest. Særligt for den islandske hest er dens to ekstra gangarter (tölt og pas), og til trods for dens stangmål bliver den i konkurrence sammenhænge betragtet om en hest og ikke en pony.

At opleve landet på hesteryg kan give mulighed for at føle sig mere i ét med naturen samtidig med, at hesten kan færdes steder, hvor du ikke kan komme frem med en bil. Fra hesteryggen kan du opleve de store lavamarker, sorte strande, et af Europas flottest vandfald Gullfoss med et fald på 32 m samt storslåede gejsere. Nær Gullfoss finder du et fortryllende gejserområde. Geysir er efter sigende en af de største gejsere i hele verden, da den har kastet vand op i en imponerende højde af 80m.

shutterstock_364612373

Omgivet af bjerge er det selvfølgelig også muligt at både hike og isklatre opad gletcherne, aktiviteter som ikke er begrænset til en bestemt årstid. Under vandet er det muligt at dykke mellem de kontinentale plader, som adskiller USA og Europa.

Island byder i det hele taget på et væld af fantastiske oplevelser for stort set alle aldersgrupper både under og over vandet, og befolkningen er kendt for at være varme og imødekommende.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment