Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad kan du besøge på Solkysten?

Europa

Hvad kan du besøge på Solkysten?

Hvad kan du besøge på Solkysten?
april 03
21:49 2016

På Solkysten, beliggende ved Malaga, kan du finde en masse steder, som du kan nyde sammen med familie og venner, især hvis du rejser med børn. Disse steder er perfekte til at spendere tid en sommerdag.

shutterstock_130796531

Hvis du ikke ved hvad du skal gøre, når du rejser med børn, så opdag det følgende sted og nyd Solkysten, det solrige vejr og havet.

Det første ligger i Benalmadena, tæt på Torremolinos. Denne tema park har en masse historie, da den er 40 år gammel. På grund af det har den en masse charme ved at være en original gammel temapark. Den hedder Tivoli World, og sjov er garanteret for børn og voksne.

Opdag Solkysten på en anderledes måde!

I Benalmadena kan du også finde en anden vigtig park. Det er Selwo Marina. I denne park vil du kunne se en masse forskellige dyrearter fra havverdenen som du uden tvivl vil elske. I denne park kan du se delfiner, søløver, skildpadder, pingviner og andre havdyr.

shutterstock_256743310

Hvis du kan lide dyr, så er den bedste valgmulighed at besøge Selwo Aventura. Den minder om den anden men større. Den er beliggende i Estepona, i Sierra Bermeja. Her kan du nyde gribbe, giraffer, storke, leguaner, anakondaer, flodheste og løve samt mange andre.

i Benalmadena kan du desuden finde Sealife, der viser verden under havet frem. Den er mindre end de andre men stadigvæk spændende. Det er sjov for hele familien men især for børn. De vil kunne se søheste, fisk i forskellige farver, oddere og rokker.

Til sidst, hvis du er til vandaktiviteter så kan du besøge Aquatic Park i byen Mijas. Den er beliggende rigtig tæt på den kendte by Fuengirola. Ydermere er der masser steder at holde skovtur.

shutterstock_329395214

Hvis du kan lide disse steder, så kan du rejse til Malaga fra alle de store byer i hele verden og finde rejserne til de bedste priser på internettet.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment