Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Kender du byen Saint-Guilhem-le-Désert i Frankrig?

Europa

Kender du byen Saint-Guilhem-le-Désert i Frankrig?

Kender du byen Saint-Guilhem-le-Désert i Frankrig?
april 26
08:58 2016

I Frankrig kan du finde mange forskellige typer byer, nogle af dem er virkelig noget særligt. I dette tilfælde vil vi snakke og forklare om en lille by beliggende i den sydlige del af landet kaldet Saint-Guilhem-le-Désert. Det er en af de smukkeste byer i hele landet, og alle bør besøge den mindst en gang i deres liv. Det er måske en af de smukkeste byer i Europa. På grund af dette er Saint-Guilhem-le-Désert erklæret som et historisk monument og optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Den er også en del af Caminoen til Santiago. Denne by minder om et typisk postkort fra en souvenirbutik.

Den er bygget over floden Verdus i regionen Languedoc Rousillón. Dens konstruktioner er virkelig specielle; hovedparten af dem er fra middelalderen. Derfor er landskabet unikt.

shutterstock_351997199

Udforsk den mest specielle by i hele Frankrig!

Byen er ikke særlig stor, men den gør den bare endnu mere speciel. Den er oplagt til en gåtur, og er uden tvivl besøget værd.

I dette specielle sted kan du besøge Gellone Abbediet og de typiske håndværksbutikker.

shutterstock_337024322

Tæt på denne by kan du desuden finde andre byer, som du vil elske. Du kan også besøge Djævlebroen. Det er en de ældste broer i hele landet eller Clamouse grotten, der er den første i Europa med LED belysning.

Hvis du vil besøge denne utrolige by, så kan du flyve til Montpellier. Du kan finde fly til de bedste priser på nettet.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment