Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Udforsk nattelivet i Barcelona

Europa

Udforsk nattelivet i Barcelona

Udforsk nattelivet i Barcelona
april 06
22:03 2016

Nattelivet i Barcelona er velkendt for sin diversitet, der er hundredvis af klubber over hele byen, fra Ibiza-tema til små undergrundsteder.

Beliggende i en gammel fabriksbygning er Razzmatazz en af de største, ældste og mest populære klubber i hele byen. Med sine 5 dansegulve tiltrækker den de bedste DJs fra hele verden. De største rum er Razz Club Room, for dem der elsker indie-musik, og The Loft til dem der vil nyde den bedste house eller techno. Der er desuden to terrasser hvor du kan nyde den friske luft om sommeren.

shutterstock_97620821

Et andet legendarisk sted at gå i byen i Barcelona er Teatro Apolo, beliggende i Raval. Klubben har to dansegulve, hoveddansegulvet med et lille galleri ovenpå og en mindre scene nedenunder. De mest kendte fester er Nasty Monday og Crappy Tuesday, hvor der spilles indie og poprock.

El Puerto Olimpico er et distrikt, som er velkendt for antallet af klubber på stranden, såsom Shoko, Opium, Cat Walk og den nyligt åbnede Pacha. de fleste af klubberne har en terrasse med direkte adgang til stranden. Dette område er især populært blandt udlændinge, der besøger Barcelona om sommeren. Mindre fyldt er området Aribau og Tuset. Der kan du finde klubber som Sutton, Soho og Bling Bling.

shutterstock_346832165

La Fira, beliggende i Eixample, er et fantastisk sted at gå i byen, hvis du foretrækker mindre klubber. Det er blevet særligt populært blandt de lokale i de senere år. Musikken der bliver spillet er primært kommerciel og house.

shutterstock_155496347

Et andet område kendt for antallet af barer og natklubber er Plaza Real, beliggende ved bakken Montjuic tæt på den spanske landsby. Vær sikker på at få skrevet adressen ordentligt ned, da det er notorisk svært at finde.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment