Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Vidste du at der er en katedral i Liverpool, hvor man kan drikke kaffe?

Europa

Vidste du at der er en katedral i Liverpool, hvor man kan drikke kaffe?

Vidste du at der er en katedral i Liverpool, hvor man kan drikke kaffe?
april 24
21:00 2016

Liverpool er en by beliggende i England, som er en af de mest specielle byer i hele landet, især fordi den har en masse historie.

shutterstock_322962692

I dette tilfælde vil vi snakke om den vigtige katedral beliggende i byen, og som er en af de vigtigste turistattraktioner i byen. Denne katedral blev designet af en vigtig arkitekt der hed Giles Gilbert Scott. Den blev færdig i år 1978, men konstruktionen startede allerede i 1904.

Vil du drikke kaffe i denne katedral?

Denne katedral er meget mere end en typisk katedral, for her kan du fx drikke kaffe. I denne bygning kan du finde en bar, hvor du kan spise, hvis du har lyst. Denne restaurant er meget moderne og den er beliggende i midten af denne specielle katedral.

shutterstock_365474300

Denne katedral er virkelig imponerende, da den er den højeste i landet og den 5. højeste i hele verden. Den har nogle meget karakteristiske gotiske buer. Den er lavet af sandsten og på grund af det er katedralen rød.

Hvis du vil besøge dette specielle monument, så skal du vide at entreen er gratis, men hvis du vil helt op i tårnet, så koster det 5 pund. Ydermere kan du vælge mellem elevatoren eller tage de 108 trin op. Tæt på katedralen ligger kirkegården, som også er virkelig imponerende.

Hvis du vil besøge denne specielle katedral og drikke en kop kaffe, så kan du tage fly hertil fra alle de store byer i hele verden. Du kan finde fly til de bedste priser på internettet. Få en anderledes oplevelse i Liverpool.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment