Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvile er de mest kendte museer i Italien?

Europa

Hvile er de mest kendte museer i Italien?

Hvile er de mest kendte museer i Italien?
maj 29
11:07 2016

Italien er et land hvor kunst og museer uden tvivl er en essentiel del. På grund af dette, vil vi med denne artikel vise hvilke der er de vigtigste, og hvilke der er værd at besøge. Du vil elske dem fordi de er specielle.

Landet Italien er kunst i hvert et hjørne, og på grund af det, så bør vi kende de store museer i dette spektakulære land. Hvis du har besluttet at rejse til Italien, så bør du besøge nogle museer beliggende rundt omkring i landet, nogle af dem er virkelig utrolige.

Hvis ikke du har nok tid til at se alle museerne, så giver vi dig her en liste over de vigtigste, og hvilke du absolut ikke må gå glip af.

Museerne er i de officielle statistiker lavet af det italienske Kulturministerium, og modtog næsten 43 millioner besøgende i løbet af 2015.

Det første er Colosseum og Forum. Begge museer modtog 6.551.000 besøgende sidste år, da det er muligt at indånde Romertidens storhed.

shutterstock_302406728

Et andet vigtigt sted du bør besøge er Pompejis ruiner. Hvis du er til historie og kunst, så er det det perfekte sted at besøge. Det er tæt på Napoli, som også er en interessant by.

Hvis du vil besøge museer så er Gallery degli Uffizi og Gallery of the academy of Florence de bedste. De er utrolige og unikke i verden. Ydermere er Egyptens historie essentiel for Italien, og du kan derfor besøge Egyptens Museum i Torino. Universitet i Torino er desuden et at de vigtigste for arkæologiske studier.

shutterstock_326274464

Hvis du vil lære landets arkitektur at kende, så kan du besøge det royale slot beliggende i byen Venaria.

Dette er nogle af de vigtigste monumenter, som du kan besøge i Italien, og de er uden tvivl værd at besøge.

Du kan købe flyrejser til de bedste priser på nettet. Opdag Italien på en anderledes måde!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment