Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Hvilke byer bør du besøge i år?

Tema

Hvilke byer bør du besøge i år?

Hvilke byer bør du besøge i år?
maj 08
23:00 2016

I løbet af året vil vi anbefale en masse byer, som alle bør se mindst en gang i deres liv; nogle af dem ligger tæt på mens andre ligger rigtig langt væk.

Den første er den mest trendy by i år, Abu Dhabi i de Forenede Arabiske Emirater. Denne by er skyskrabernes by, og er af den grund virkelig spektakulær, måske den bedste i verden.

León, en ukendt by i Spanien, er en anden vigtig by at besøge i år. Den tilbyder en speciel kultur. Ydermere er variationen i gastronomien udsøgt.

shutterstock_114722200

2016 er det bedste år at rejse rundt i verden!

Hvis du er til strand, så er det bedste sted at besøge i år uden tvivl Havana på Cuba. Yderligere har den en vigtig kulturel og arkitektonisk værdi samt fremragende gastronomi. Denne by er desuden erklæret for Verdensarv af UNESCO. Dette faktum gør stedet helt unikt.

shutterstock_252314458

London, i Storbritannien, er altid hvert år en af de bedste byer at besøge, da du her kan finde alle de ting du kan forestille dig i relation til kultur, monumenter, festivaler, arkitektur og gastronomi.

shutterstock_243410305

Marrakech, i Marokko, er en anden destination i år 2016, fordi det er en af de mest magiske steder i hele verden. Du bør besøge dens souk og moskeer, nogle af dem er virkelig specielle i arkitekturen.

shutterstock_268029344

Til sidst er en anden vigtig by Porto, i Portugal. Det er byen med den mest særlige fodboldspiller fra Spanien, Iker Casillas, men byen har også andre interessante ting, som du bør vide. Dens gastronomi er virkelig noget særligt og over alt varieret. Ydermere er biblioteket virkelig berømt.

shutterstock_270312668 (2)

Hvis du vil rejse til en af disse byer, så kan du finde fly til de bedste priser på forskellige sider på nettet.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment