Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Asien > Hvilke byer kan du besøge i Kina?

Asien

Hvilke byer kan du besøge i Kina?

Hvilke byer kan du besøge i Kina?
maj 03
10:26 2016

Kina er et land man skal opleve, og hvor alle byer er noget særligt; blandt de byer i dette vigtige asiatiske land er Beijing, Shanghai og Hongkong.

Kina er et de mest besøgte lande i verden og ydermere et af dem med flest indbyggere. Det huser en masse vigtige natur, for det mest virkelig imponerende, men det mest specielle i landet er uden tvivl kulturen fra oldtiden.

Nu vil vi forklare de mest specielle byer, som du bør besøge hvis du rejser til Kina.

Den første er Beijing, landets hovedstad. Byen er lidt overbefolket med sine 22 millioner indbyggere. Byen er især attraktiv pga. blandingen mellem det traditionelle Kina og udviklingen og moderniteten. Du skal besøge Himlens Tempel eller den Forbudte By. Ydermere byger de flere og flere skyskrabere.

shutterstock_327246482

Opdag det specielle Kina i disse spektakulære byer!

En anden imponerende by er Chengdu, hvor du kan besøge en masse bevaringssteder for truede dyrearter. Nogle af steder kan du se pandaer rundt omkring i bambussen, deres naturlige habitat.

I Xi’an, meget vigtig i Kina, kan du besøge de berømte terrakotta-krigere. Der er over 8000 krigere, og i dette underlige “museum” kan du både se krigerne og deres vogne. i Shanghai kan du på den anden side besøge den højeste skyskraber i hele landet.

shutterstock_51703093

Til sidst må du ikke glemme at besøge den Kinesiske Mur, der kan ses helt fra rummet. Den er 21000 kilometer land, og en af de vigtigste turistattraktioner.

Hvis du vil besøge dette specielle land, hvor hvert et hjørne er unikt, så kan du bestille fly fra alle de store byer på forskellige sider på nettet.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment