Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Hvilke festivaler må du ikke gå glip af denne sommer?

Tema

Hvilke festivaler må du ikke gå glip af denne sommer?

Hvilke festivaler må du ikke gå glip af denne sommer?
maj 29
10:14 2016

I disse måneder starter festivalsæsonen i forskellige lande, og du kan finde mange festivaler fordelt på mange byer. På disse festivaler kan du nyde musikken, mens du får en unik oplevelse.

Den første festival foregår i Spanien, Coachella, og er en af de vigtigste begivenheder i hele landet på grund af atmosfæren og kunstnerne. På grund af denne utrolige festival kan du nyde en masse forskellig musik med dine venner.

En anden vigtig festival er Primavera Sound, der finder sted i Barcelona, mere præcist i Parc del Forum i begyndelsen af Juni. Der kan du lytte til kunstnere såsom Radio Head, LCD Soundsystem og Tame Impala.

shutterstock_188493011

Lær de mest specielle festivaler i verden at kende!

Hvis du overvejer at rejse til USA, så kan du tage til festivalen Governors Ball i New  York, Randall’s Island Park mellem den 3. og 5. juni. Her bliver du altså nødt til at vælge mellem de to festivaler. De største artister er Kanye West, The Strokes, HAIM, M83 og mange flere.

Til sidst, i England, Somerset nærmere betegnet, kan du finde festivalen Glastonbury. Byen Somerset er beliggende 45 km syd for Bristol. Denne festival finder sted mellem den 22. og 26. juni, og den er uden tvivl værd at besøge. Du vil virkelig elske det!

Nu hvor du kender de vigtigste festivaler, der finder sted denne sommer, så skal du bare vælge, hvilken du vil besøge. Du kan finde mange fly fra alle de store byer til disse forskellige byer.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment