Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad kan du besøge i Kroatien?

Europa

Hvad kan du besøge i Kroatien?

Hvad kan du besøge i Kroatien?
maj 24
22:14 2016

Hvis du vil besøge et ukendt land, så er det bedste sted uden tvivl Kroatien. Det er et vidunderligt, spektakulært og utroligt land, hvor kultur og natur forenes.

Det første sted du skal besøge er Roving og Istria-halvøen. Roving er en gammel fiskerby, og i nutiden er det den mest besøgte på halvøen på grund af dens skønhed. Tæt på denne by kan du finde “byen Pula”, hvor du kan finde det 6. største amfiteater i hele verden. Dens basilisk er meget smukt og optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Den er karakteriseret ved sine grønne bakker og middelalderlandsbyer. Ydermere kan du besøge nogle spektakulære strande og utrolige fiskesteder.

shutterstock_133524695

Opdag landet Kroatien og du vil forelske dig i det!

Gastronomien i denne del af landet er også virkelig noget særligt. Kvaliteten af råvarerne er virkelig høj. De mest berømte produkter er olivenolie og mad der relaterer sig til trøfler. De kan både være hvide eller sorte, alt efter type.

På den anden side kan man også finde byen Split og dens øer, nogle af dem virkelig smukke. Den første der opdagede områdets skønhed var den romerske kejser Diocleciano. I dag er Split optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Tag en tur på stranden eller nyd hvert et hjørne fyldt med historie. Du vil elske det.

shutterstock_258229178

Tæt på Split kan du besøge byen Trogir, omrking 30 km væk. I denne by er det historiske centrum virkelig berømt, og helt sikkert værd at besøge. Til sidst kan du besøge byen Sibenik og dens spektakulære katedral, den mest specielle i hele landet.

Hvis du vil besøge dette land, så kan du finde mange fly til de bedste priser på nettet.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment