Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad kan du besøge i Valencia?

Europa

Hvad kan du besøge i Valencia?

Hvad kan du besøge i Valencia?
maj 22
22:04 2016

Valencia er en af de mest kendte byer i Spanien, fordi den har en masse monumenter og steder at besøge. Valencia er den tredje største by i Spanien, og den har en masse steder og monumenter at udforske, nogle af dem er virkelig noget særligt.

Det første du bør gøre er at besøge nationalparken Albufera. Her kan du finde en spektakulær sø, som araberne kaldte “den blå himmel”. Den er beliggende ved siden af Saler.

shutterstock_245565787

I centrum kan du finde Miguelete-tårnet, hvorfra du kan nyde den bedste udsigt over Valencia, og måske en af de bedste i Spanien. I Valencia bliver tårnet kaldt Micalet.

Hvis du vil prøve noget typisk så glem ikke at prøve tiger nut-mælk fra denne specielle by.

Et andet interessant sted er La Lonja de la Seda, der er en af de smukkeste bygninger i hele byen. Den ligger lige foran markedet.

Hvis du er til natur og frisk luft, så er den bedste plan for dig, at vandre rundt i nabolaget Carmen, en af de vigtigste steder i Valencia. Efter det, tag hen til Plaza de Negrito og smag vandet fra Valencia, en kombination af cava, appelsinjuice, vodka og gin. Hvis du vil smage noget typisk mad fra Valencia, så prøv clóchinas. De minder om muslinger, men smager bedre.

Til sidst bør du besøge The City of Arts and Sciences and the Oceanographic. Det er virkelig interessant, hvis du er til videnskab og dyr, mest marinedyr, ydermere er arkitekturen fascinerende.

shutterstock_351615188

Hvis du vil besøge denne by, så kan du finde en masse fly fra alle de store byer til de bedste priser på nettet. Nyd Valencia!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment