Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Tema > Hvor kan du finde de vigtigste markeder i hele verden?

Tema

Hvor kan du finde de vigtigste markeder i hele verden?

Hvor kan du finde de vigtigste markeder i hele verden?
maj 12
22:26 2016

Der er mange markeder i hele verden, der virkelig er noget særligt, hvor du kan gå en tur og spise det typiske mad fra den by du er i.

Det første er beliggende i Rotterdam, i Markthal. Bygningen er virkelig imponerende med masser af farver. Ydermere er der 228 lejligheder. Restauranterne er utrolige og supermarkedet er beliggende under jorden. Der kan du desuden finde en madlavningsskole.

I Spanien, nærmere bestemt Barcelona, er det berømte marked La Boquería. Det er et magisk sted. Til at starte med var det et kødmarked, men lidt efter lidt er det forvandlet til et marked dedikeret til forskelligt mad fra hele verden, hvor du kan finde en masse forskellige typer mad.

shutterstock_181213622

Opdag de mest specielle markeder i hele verden!

i Firenze kan du besøge Central Market. På dette marked kan du finde de bedste traditionelle butikker med produkter af høj kvalitet såsom pasta, ost, brød, vin, kaffe og alle andre ting du kan forestille dig. Dette marked blev bygget af den berømte arkitekt Mengoni, der også stod bag Gallery Vittorio Emmanuele i Milano.

shutterstock_371225494

I Helsinki, er Kauppahalli et andet marked med 24 butikker, der uden tvil vil fortrylle dig. De bedste ting du kan finde her er kød, fisk, kaffe og forskellige typer brød.

Til sidst, i Spanien, nærmere bestemt Madrid, kan du finde Mercado de San Miguel. Det er beliggende tæt på den berømte Plaza Mayor. Det blev bygget i 1916, og er lavet af jern.

Hvis du vil besøge disse specielle markeder, så kan du finde en masse fly fra alle de større byer i hele verden til de bedste priser på nettet. Opdag disse utrolige markeder og smag deres mad!

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment