Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Amerika > Hvad kan du lave i New York hvis du rejser med børn?

Amerika

Hvad kan du lave i New York hvis du rejser med børn?

Hvad kan du lave i New York hvis du rejser med børn?
maj 10
21:33 2016

Hvis du rejser til New York med børn, så er der nogle ting som du uden tvivl ikke må gå glip af.

New York er en by, som du skal besøge mindst en gang i dit liv. New York er karakteriseret af gule taxier, lyset fra Broadway og Times Square, hot dog boder og larm.

New York er også virkelig børnevenlig!

Det første du skal besøge med dine børn er American Museum of Natural History. Det huser over 35 millioner forskellige objekter relateret til videnskab. Ydermere kan de lære dinosaurerne at kende.

shutterstock_390116446

Et andet specielt sted for børn er Dylan’s Candy Bar. Dette sted har masser af chokolade, slik og slikpinde. Der er over 7000 forskellige typer slik, nogle af dem virkelig mærkelige, beliggenheden er tæt på the Big Apple.

shutterstock_413500726

Opdag den vigtigste by i USA!

Et virkelig særligt sted for børn og deres forældre er den mest berømte park i hele byen… Central Park. Det er byens “lunge”. Her kan du gå en tur, lege eller bruge tid de forskellige steder der findes i parken, såsom monumentet af Alice i Eventyrland.

Et andet sted du skal besøge er East River Ferry. Dette sted forbinder Manhattan med Brooklyn, Queens og Governor’s Island.

Til sidst hvis du rejser med børn, så skal du vide at der er et børne museum beliggende i Brooklyn. Dette museum var det første af sin art i hele verden. Det har en masse aktiviteter for børn, en botanisk have og en udstilling dedikeret til børn på fem år… Totally Tots. Ydermere må du ikke glemme at besøge Frihedsgudinden, World Trade Center Memorial og Times Square.

Hvis du vil besøge denne by med børn, så kan du finde en masse fly fra alle de store byer til de bedste priser online.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment