Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad kan du se i Budapest?

Europa

Hvad kan du se i Budapest?

Hvad kan du se i Budapest?
maj 08
23:14 2016

Budapest er hovedstad i Ungarn, og det er en af de smukkeste byer i verden, fordi i hvert hjørne kan du finde en masse forskellige steder og udforske arkitekturen.

I denne artikel vil vi forklare hvilke steder, der er de vigtigste at besøge og hvad du kan lave i byen, nogle af dem er ret fantastiske.

Det første er gaderne i byen. Der er Váci Utca og alléen Andrássy. Den første er den vigtigste i hele Budapest. Der er en masse souvenirbutikker, indkøbscentre, restauranter og caféer. På den anden side er Andrássy en virkelig spektakulær boulevard. Den er tæt på Erzébet ter og Heltenes Plads.

Budapests parlament er også meget berømt. Det er den mest karakteristiske bygning i hele byen og en af de mest berømte bygninger i Europa, og yderligere er det den tredje største i hele verden.

shutterstock_186885251

Opdag en juvel i Europa!

Slottet Buda er uden tvivl det mest besøgte monument i Budapest. Det kaldes det Kongelige Palads, da det var kongernes residens for mange år siden. Ydermere er også Kædebroen rigtig berømt. Den blev indviet i 1849, og det tog 20 år at bygge den.

shutterstock_320778077

Budapests opera er en bygning designet af Miklos Ybl, og den blev bygget mellem 1857 og 1884.

Til sidst hvis du er til synagoger, så er den jødiske synagoge i Budapest den anden største i hele verden. Den måler 53 meter og har plads til 2964 mennesker, 1492 mænd og 1472 kvinder.

Hvis du vil rejse til denne specielle by og udforske hvert et hjørne, så kan du finde en masse fly til de bedste priser på forskellige sider på nettet.

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment