Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad kan man lave i Cabo de Gata i Almeria?

Europa

Hvad kan man lave i Cabo de Gata i Almeria?

Hvad kan man lave i Cabo de Gata i Almeria?
maj 29
10:32 2016

Byen Almeria i det sydlige Spanien tilbyder en masse forskellige strande, nogle af dem er virkelig noget særligt, og det er værd at besøge dem alle uden tvivl. Denne zone har en speciel charme. Det minder om overfalden på planeten Mars eller et andet mærkeligt sted, fordi dette landskab er meget anderledes end alle andre landskaber du har set i dit liv.

Cabo de Gata har et landskab med røde farver, der især ved solnedgange vil imponere dig. Strandene er virkelig utrolige, og hver strand er forskellig selvom de tilhører det samme sted. Nationalparken Cabo de Gata Níjar er perfekt til forskellige aktiviteter relateret til underholdning eller sport afhængigt af hvordan du er som person. Disse aktiviteter indebærer cykelturisme, kajak, rideture, snorkling og dykning i det klare vand.

Nyd sommeren ved de specielle strande i Almeria!

Den mest populære by i zonen er San José, men du kan også besøge Rodalquilar, Aguarmarga og San Miguel. I disse byer kan du se fiskerhuse, alle sammen hvide med vægge dekoreret med forskellige planter til at bekæmpe varmen.

Hvis du vil besøge strandene, så kan du besøge strandene Monsul og Genoveses, der ligger ved siden af San José, det er muligt at tage bussen. Der er det lovligt at være nøgen. Ydermere kan du nyde andre strande såsom El Playazo eller den berømte Playa de los Muertos.

shutterstock_286390703

Hvis du vil besøge disse specielle strande, så kan du finde mange fly på forskellige sider på nettet til de bedste priser fra alle de store byer.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment