Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Kender du det Jødiske Kvarter i Sevilla?

Europa

Kender du det Jødiske Kvarter i Sevilla?

Kender du det Jødiske Kvarter i Sevilla?
maj 29
10:49 2016

Det Jødiske Kvarter, også kaldet Aljama, i Sevilla er et af de ældste af sin slags i Spanien, og derfor er det virkelig værd at besøge, hvis du rejser til Sevilla. På grund af denne by kan du lære historien og alle legenderne at kende på en anderledes måde.

For mange år siden var det Jødiske Kvarter afskærmet fra byen med en enorm mur, men nu er begge dele forenet.

Det Jødiske Kvarter starter i “Puerta de la Carne” og lidt efter lidt kan man se alle gaderne i dette spektakulære sted.

Opdag det ældste kvarter i Sevilla!

Da dette kvarter blev bygget byggede Alfonso d. 10. tre synagoger: Santa María la Blanca, beliggende i Plaza de Santa Cruz og San Bartolomé. Ydermere blev Convento de Madre de Dios oprettet, der i dag huser medicinfakultetet.

shutterstock_383824339

Den vigtigste helgen i dette kvarter er Pedro d. 1. Du kan besøge ham i Palacio de Altamira fra det 15. århundrede.

I dag er det Jødiske Kvarter blevet transformeret. En masse huse er blevet ombyggede. Det er huse såsom Cespedes, Levies, Bejar, Altamira og Mañara. De er i dag de officielle bygninger for Instituttet for Kultur og Miljø.

Hvis du vil besøge Sevilla og lære det Jødiske Kvarter at kende, så kan du købe fly fra alle de store byer i hele verden til denne by til de bedste priser på nettet. Opdag byen Sevilla på en anderledes måde… Sevilla i det 15. århundrede, en anderledes by i Spanien uden tvivl.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment