Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Kunne du tænke dig at besøge en pyramide i Europa?

Europa

Kunne du tænke dig at besøge en pyramide i Europa?

Kunne du tænke dig at besøge en pyramide i Europa?
maj 17
12:35 2016

Hvis du kan lide pyramider, så bør du vide at du ikke behøver at rejse til hverken Egypten eller Mexico for at se én, da de også findes i Europa, især i Holland. Den er desuden virkelig spektakulær.

På denne måde kan du få stillet din lyst om at se Pyramiden i Giza eller dem i Mexico ved at rejse til Holland for at se Pyramiden i Austerlitz, beliggende i Amersfoort.

shutterstock_116663209

Dette monument blev bygget af Napoleons soldater i 1804, og er inspireret af pyramiden i Giza. Soldaterne havde set de egyptiske pyramider under deres kampagne i Egypten.

Opdag en helt særlig pyramide beliggende i Europa!

Pyramiden i Austerlitz blev bygget som en hyldest til den franske kejser Napoleon og manden bag var General Marmont, en vigtig ven af Napoleon.

shutterstock_298067732

Pyramiden er 36 meter høj, og det mest overraskende ved den er at den blev bygget på rekordtid. Kun 27 dage tog opførelsen.

Toppen af pyramiden har en imponerende obelisk af træ på 13 meter stående.

Pyramiden var i mange år gået i glemslen, men i 2004 blev den renoveret, og i nu er den en vigtig turistattraktion i byen Amersfoort, i regionen Utrecht-Amersfoort.

Hvis du vil besøge denne særlige pyramide beliggende i Holland, så skal du bare lede efter fly online. Du kan finde mange fly fra alle de store byer i Europa til denne by til de bedste priser online. Nyd Holland og lær denne ukendte pyramide i Europa at kende!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment