Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Sprogkurser i Europa

Destinationer

Sprogkurser i Europa

Sprogkurser i Europa
maj 30
11:57 2016

Der kan være mange gode grunde til at lære et nyt sprog, men én ting er sikkert. Det er ikke blot en skrøne, at du lærer sproget hurtigere ved at blive udsat for situationer, hvor du bliver tvunget til at bruge det. Derfor er det også mere populært at tage på sprogrejser i udlandet fremfor et sprogkursus på aftenskole i Danmark.

Du kan med Bravofly flyve billigt til mange destinationer i Europa, hvor der er aktive og velrenommeret sprogskoler. Udover at dygtiggøre dig på det pågældende sprog, opnår du også større indsigt i den kultur som følger med sproget. Du vil opleve, at der er en sammehæng mellem særlige udtryk og de regionale kulturer, præcist ligesom et lille sprog som det danske varierer alt efter, hvor i landet du tager hen.

Du vil som oftest kunne vælge imellem flere former for undervisning, og nogle steder udbyder de en pakkeløsning, som er en kombination af flere undervisningsformer, og hvor kulturelle ekskursioner måske er en del af kursets aktiviteter. Du kan vælge at få undervisning alene, i par eller i mindre grupper og de seriøse skoler niveauinddeler undervisningen. Du vil derfor inden forløbet skulle tage en sprogtest således, at du bliver sammensat med en gruppe af elever, som har et sprogligt niveau magen til dit eget. Underviser vil typisk have det pågældende sprog som sit modersmål, og vedkommende kan derfor også blive brugt lidt som guide i de kulturelle sammenstød, du måtte opleve i dine øvrige rejseaktiviteter på destinationen. Mange sprogskoler tilbyder også at arrangere overnatning enten i lejligheder med andre elever eller privat indkvartering. Sidstnævnte kan være en god idé for den seriøse studerende, da du ved at bo hos en familie vil få øvet sproget meget mere.

shutterstock_331877972

Spanien er en oplagt destination for et sprogkursus eftersom det er et af de store sprog på verdensplan, og udover det større Cervantes institut, er der også små fine sprogskoler i de fleste studiebyer. Spanien er det land i Europa, som modtager flest udvekslingsstuderende via Erasmus programmet, og derfor er der en stor kultur for sprogskoler.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment