Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvad er Camino del Cid?

Europa

Hvad er Camino del Cid?

Hvad er Camino del  Cid?
juni 07
08:51 2016

Camino del Cid er en kulturel turistrute, der viser dig den tur, som den berømte spanske ridder, Rodrigo Díaz de Vivar foretog. På grund af denne rute har du mulighed for at lære denne specielle karakter fra litteraturens verden at kende. Han er især berømt for Cantar del Mio Cid.

Ruten findes i Spanien, og kommer forbi Burgos, Soria, Guadalajara, Zaragoza, Teruel, Castellón, Valencia og Alicanta bl.a. Byerne findes i regionerne Castilla y León, Castilla – La Mancha, Aragón og Valencia.

shutterstock_219055231

Opdag hvad Rodrigo Díaz de Vivar står for!

På denne tur er især de grønne områder vigtige og du vil ydermere lære om disse steders historiske arv.

shutterstock_283857134

Camino del Cid består af fem hovedruter. Den første er Eksilet, der viser det eksil som Rodrigo Díaz de Vivar boede i. Den anden er Grænseområdet, som er alle de arabiske territorier. Efter kommer de Tre Taifas-ruten, hvor du vil finde de tre vigtige Taifa-kongeriger, der er beliggende i Zaragoza, Toledo og Albarracin.

En anden vigtig del af ruten er Erobringen af Valencia. På denne rute vil du finde det vigtige sted, hvor Cid valgte at starte belejringen af byen Valencia.

Den sidste del af ruten er beliggende i det sydlige Spanien, især i Orihuela (Alicante).

Du kan tage hele ruten som du selv ønsker: cykel, bil, motorcykel eller til fods. Hvis du vil prøve kræfter med denne særlige rute, så kan du finde fly de store byer i Spanien til disse byer til de bedste priser på nettet.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment