Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Hvilken er den smukkeste by i Schweiz?

Europa

Hvilken er den smukkeste by i Schweiz?

Hvilken er den smukkeste by i Schweiz?
juni 09
12:16 2016

Schweiz er et land med smuk natur, og hvor samtlige byer er noget virkelig særligt, men der er en by, som er endnu mere speciel. Det er Gruyéres, beliggende i prealperne ved Freiburg.

Gruyéres er defineret som en middelalderby, hvor samtlige hjørner er utrolige og smukke. Navnet stammer fra en fugl, og her bliver der desuden produceret ost, gruyere og vacherin fribourgeois.

I alle gader er majoriteten af vinduerne fyldt med blomster, og du kan derfor tage spektakulære billeder.

Opdag den mest specielle by i Schweiz!

Det første monument er borgen, en af de vigtigste i Schweiz, og den står på toppen af denne vigtige middelalderby. Der kan du finde et museum, hvor du kan lære om den ganske ukendte historie og kultur i Schweiz.

shutterstock_332801900

Du kan yderligere finde H.R. Ginger-museet, hvor du kan beundre værkerne af denne kendte kunstner.

Gastronomien i denne by er delikat uden tvivl men samtidig fyldt med kalorier.

Der er masser af restauranter, hvor du kan smage de typiske retter. Blandt de typiske retter findes raclette, der er lavet af ost i forskellige lag og pommes frites. Du kan desuden smage den berømte fondue, der er den vigtigste og bedst kendte ret fra landet.

Det bedste tidspunkt at besøge dette land er i sommermånederne, da det er smukkest, men hvis du tager afsted om vinteren, så kan du nyde vintersport i ligeså høj grad som kulturen.

Hvis du vil besøge denne spektakulære by, så kan du købe flyrejser til denne by til de bedste priser på nettet. Nyd denne specielle by i Schweiz!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment