Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Kender du til cykelturisme?

Europa

Kender du til cykelturisme?

Kender du til cykelturisme?
juni 05
23:32 2016

Lidt efter lidt kan man i en masse lande i hele verden finde et fænomen kaldet cykelturisme. Det bliver brugt til at skabe turisme på en anderledes måde. På grund af dette, så er en masse byer tilpasset til denne slags turist.

Cyklen er ikke bare et transportmiddel, det er også en måde at beskytte miljøet, og dyrke sport på samme tid. Et af de bedst tilpassede lande er faktisk Danmark. Det er et perfekt land til at cykle, da der hverken findes bjerge eller stejle gader. Ydermere er du altid mere eller mindre tæt på det meste.

shutterstock_370171844

Dyrk sport på en anderledes måde mens du leger turist!

På grund af dette har Danmark 11 nationale ruter dedikeret til cykler på sammenlagt over 4000 km. Disse ruter er afmærkede med en rød cirkel og et hvidt nummer eller ved et typisk blåt skilt med en cykel på.

Det er desuden virkelig vigtigt for danskerne at udøve denne sport, og det gør også, at der ikke er så trafikeret. Miljøet vil desuden takke dig, da det er langt den grønneste måde at transportere sig på. Derfor er det også altid muligt at cykle, og du vil ydermere møde en masse mennesker.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment