Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Europa > Kender du den mest specielle souvenir fra Malaga?

Europa

Kender du den mest specielle souvenir fra Malaga?

Kender du den mest specielle souvenir fra Malaga?
juni 12
23:36 2016

Malaga er en by beliggende i det sydlige Spanien, som hvert år modtager millioner af turister fra mange forskellige steder i hele verden. Hvis du rejser til denne by, så vil du kunne købe en bred variation af souvenirs, men den mest specielle er uden tvivl biznaga, en typisk souvenir som du aldrig har hørt om.

Det er en blomst som du vil se mange steder i byen, især tæt på katedralen. Biznagaen er et symbol på hovedstaden, og derfor bør du købe en. Du kan finde den lavet af mange forskellige slags materialer og i en masse forskellige størrelser. Biznagaen stammer fra den arabiske kultur, og den er en vigtig del af den spanske kulturarv, især for Malaga.

Lær Malagas mest specielle souvenir at kende!

Du skal vide, at Biznagaen ikke kun er en blomst, men en blanding af jazmin-blomster, som er en typisk blomst i Spanien med en helt speciel duft.

shutterstock_333339470

At lave denne specielle souvenir er en typisk aktivitet om eftermiddagen hver sommer. Det er virkelig underholdende!

Ydermere bliver de lavet til at skræmme myg væk om sommeren og under den berømte Festival of Malaga bliver den brugt til at dekorere kjoler og i hårbånd.

Til sidst skal du vide, at biznagueroen eller personen, der sælger biznagaer er en typisk person fra Malaga. De bærer hvid t-shirt, sorte busker og noget rødt.

Hvis du besøger denne by i Andalusien, så glem ikke at købe denne souvenir. Hvis du vil besøge denne by, så kan du finde mange fly fra alle de store byer i hele verden til de bedste priser på nettet.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment