Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Har du besøgt den naturskønne og historiske by Aberdeen?

Destinationer

Har du besøgt den naturskønne og historiske by Aberdeen?

juli 27
17:41 2016

Udsigt over Aberdeen

I det østlige Skotland finder du landets tredjestørste by, havnebyen Aberdeen. Byen kendes også som ”Granite City” og/eller ”Grey City”. Den har fået disse kaldenavne grundet dens mange bygninger af granit og utrolige sandstrande. Byen i sig selv er generelt lidt en overset del af Skotland til trods for, at den er smuk som bare pokker og tilbyder dig et væld af naturskønne oplevelser både på land og ved havet.

Byen tilbyder oplevelser for dig, uanset om du interesserer dig for kultur og museumsbesøg, shopping og strøgture eller vandring og klatring. Aberdeen er i alt sin enkelthed den perfekte destination til både aktivitet og afslapning.

Fra byens nordlige del til den sydlige strækker sig en lang kystlinje, som prydes af enorme klipper og skønne sandstrande. Her er der rig mulighed for at opleve naturen og Vesterhavet på nært hold. Strandene er fantastiske og indbyder til aktivitet og eventyrlyst. I byens centrum mærkes følelsen af en pulserende og moderne storby – med prægtige bygningsværker og mange muligheder for at shoppe. Byen er med sine mange lækre butikker en oplagt destination for shopping. Her vil du rigtigt opleve, hvorfor byen har fået sine kaldenavne. Når solen står rigtigt vil et flertal af byens granitbygninger stråle og lyse op. Ydermere tilbyder byen dig at besøge en række ufatteligt flotte kirkebygninger og katedraler, ældre byhuse, gåture på hyggelige gader og stræder samt tonsvis af kunstværker og museer. På nogle af byens mange hyggelige restauranter, caféer og barer kan du komme helt tæt på de lokale samt nyde et godt glas skotsk whisky og en friturestegt marsbar – en af de lokale specialiteter.

Aberdeen banner

Aberdeen tilbyder dig ægte bjergidyl, lækker whisky, tusindvis af får, sjælefulde restauranter og caféer, utrolige og prægtige bygningsværker samt massevis af stemningsfulde butikker og antikvitetsforhandlere. Aberdeen har det hele og mere til. Byen emmer af stemning og sjæl i både det pulserende gadeliv eller på de stille strande. Hvis du har fået lyst til at besøge Aberdeen kan du finde de bedste flybilletter for dig lige her på Bravofly.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment