Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > En perle i Andalusien

Destinationer

En perle i Andalusien

En perle i Andalusien
juli 04
14:25 2016

Granada er ikke til at komme udenom, hvis du rejser i Andalusien, som med en blanding af spansk og arabisk charme lokker dig ind i nogle af alle de små snørklede gader og leder dig videre ud på større boulevardlignende gader.

La Alhambra
Dette gamle arabiske palads er genstand for stor opmærksomhed året rundt, og danner ofte rammen for mange turisters besøg i Granada. Du skal være ude i god tid for at få billetter. Du skal typisk bestille din billet 1 måned i forvejen, og i sommerhalvåret også gerne tidligere, hvis du har et særligt billetønske. Der udbydes nemlig flere typer af billetter til både dags og aftenture, og hvis du vil reservere på forhånd, kan du med fordel gøre dette hos Ticketmaster. Der er også nogle gratis områder, som du kan tilgå uden billet, men det er bestemt de 14 euro værd at købe en general billet, som giver dig seks timer på paladset og dets haver. Dette er lang tid at være på sightseeing i et stræk, men der er heldigvis rig mulighed for at købe proviant undervejs og sætte sig og slappe forkælet lidt af med en fortryllende udsigt.

Albaycin

Hvis du har flere dage i byen og skal bestille overnatning, så kan Albaycin, som er den gamle arabiske bydel, give dig mulighed for at vågne op med udsigten til La Alhambra og paladset er også oplyst op aftenen, så du kan tilmed få et helt særligt minde ved at se paladset i aften belysning. Albaycin består udelukkende at små gader for særlige små busser er designet til at køre rundt i de brostensbelagte gader, og de fleste steder har gaderne også en væsentlig hældning, så det er ikke et område for dårligt gående. Heldigvis kommer taxaer også fint rundt i denne bydel, så lige meget hvad, skal du ikke snyde dig selv for at opleve denne del af Granada. Fra Calle Elvira til kan du dreje fra og gå opad Caldereria Nueva, hvor du finder masser af små arabiske butikker og restauranter på begge sider og som har åbent hele dagen.

Bestil din billige rejse via Bravofly til Granada.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment