Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Interessante byer i det moderne Ukraine

Destinationer

Interessante byer i det moderne Ukraine

Interessante byer i det moderne Ukraine
juli 11
14:11 2016

Ukraine kan opfattes som en del af Vesteuropas glemte centrum, som mange vesterlændinge endnu ikke har besøgt. du kan uden problemer besøge landet året rundt. Vinteren vil dog ofte være ret kold, og det betyder der falder meget sne, mens sommeren er varm og det regner faktisk mere end det gør i foråret, men til gengæld er temperaturene også højere. Hos Bravofly kan du finde billige billetter til Ukraine.

 Kiev

Den smukke  og historiske hovedstad i Ukraine er Kiev, og den byder på mange kulturelle og historiske seværdigheder. Heriblandt interessante kirker og klostre samt indbydende grønne boulevarder. Ornamenterede paladser og gyldne kirkekupler danner rammen og den historiske hovedstad. Det var i Kiev, at den russisk ortodokse kirke blev grundlagt, da Vladimir den Hellige overgik til Kristendommen i 988, hvilket også gør den til et valfartssted for pilgrimme. Kievo-Pecherska Lavra, som udover at være en turistattraktion også udgør et religiøst hovedkvarter of landets ortodokse kirke, er et imponerende klostre og sammen med de underjordiske huler med mumificerede munke udgør de et punkt på listen over UNESCO’S liste over verdenskulturarv. Yderligere kan du besøge St. Sophia katedralen, som også er på den omtalte verdenskulturarvsliste.

Når du er i Kiev bør du ikke snyde dig selv for en oplevelse af første klasses ballet og opera på enten Ukrainian National Opera.

 Lviv

Længere mod vest, er den overvældende smukke og elegant by, Lviv, og dets historiske centrum er også på UNESCO’S liste over verdenskulturarv. Byen er indrammet af polsk-italiensk renæssance og barok bygningskunsten. Denne by er resultatet af et stykke arbejde for kun de bedste europæiske arkitekter igennem flere hundrede år, som byen fremstår i dag. Lviv er en fuldendt kombination af vestlig og østlig kulturer, hvilket gør byen til en skjult perle i Centraleuropa, og giver dig muligheder for at gå på opdagelse i byen uden et dominerende forhåndsindtryk.

 Ukraine i bjerghøjder

Størstedelen af Ukraines terræn består af et fladt landskab med store grønne og frodige sletter, men landet kan også byde på bjerghøjder, de østlige karpater, den buede bjergkæden mod vest i retning mod Rumænien. Du kan bestille en vandreferie meget billigt hos Outdoorukraine, og her er de også meget villige til at svare på spørgsmål relateret til vandreture.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment