Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Wales’ dynamiske hovedstad Cardiff

Destinationer

Wales’ dynamiske hovedstad Cardiff

juli 31
14:25 2016

Cardiff
Wales er en halvø i det sydvestlige Storbritannien. Wales’ hovedstad er byen Cardiff, som også er den by på halvøen, der er besøgt af flest turister. Byen har en masse at byde på og tilbyder dig storbyferie og et hav af aktiviteter, som lader dig komme helt tæt på byens forhistorie. Cardiff er industrielt en vigtig by for Wales, da den med sin beliggenhed på sydkysten fungerer som en optimal havneby. Ydermere var byen i fortiden udskibningsby af kul fra de walisiske kulminer. I dag er der ikke meget tilbage af kulminerne, men det er muligt, at besøge en af de fortidige kulminer og komme helt tæt på minearbejdernes liv og minerne i ”The Big Pit”.

 

Foruden ovenstående er Cardiffs overdådige nationalparker, det imponerende slot – Cardiff Castle, det nationale kunstmuseum, det enorme Millennium Stadium samt den walisiske mad alt sammen med til at gøre Cardiff til det oplagte rejsemål. Cardiff har noget for en hver smag, så uanset om du er interesseret i kunst, sport, shopping eller naturoplevelser, er byen en attraktiv destination med massere plads til både afslapning, aktivitet og fordybelse. Du kan købe dine flybilletter til Cardiff lige her på Bravofly.

 

Dynamikken i byen mærkes også særligt i den mere moderne bydel, hvor du vil finde inspirerende og lokkende shopping centre, småbutikker og delikate caféer, hvor den walisiske gastronomi og kokkekunst vil kunne nydes til fulde. Samtidig vil den victorianske by og de stemningsfulde gader kunne nydes til fulde på nært hold. Er du særligt på udkig efter shopping er London også blot en to timers togtur væk. Som nævnt ovenfor er Cardiff Castle – det iøjefaldende og imponerende slot – en af de mest kendte seværdigheder. Slottet troner sig majestætisk op over byen og tilbyder en fantastisk oplevelse helt tæt på det royale Storbritannien. Slottets museum er fantastisk og giver også gæsterne en chance for, at iklæde sig de royale uniformer i udklædningsafdelingen.

Cardiff-Castle-Keep-Sunny

Byen er overskuelig og nem at finde rundt i, waliserne er gæstfri og maden upåklagelig. Herudover er det nemt at opleve byen både på gåben og vha. de mange turistbusser.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment