Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Belfast – en kosmopolitisk destination i Nordirland

Destinationer

Belfast – en kosmopolitisk destination i Nordirland

Belfast – en kosmopolitisk destination i Nordirland
august 10
12:05 2016

Beliggende i det naturskønne Nordirland finder du landets største by samt hovedstaden, Belfast. Byen ligger ved floden Lagans udmunding i fjorden og er spækket med oplevelser for både store og små. Lokalbefolkningen er gæstfri og imødekommende og er i særdeleshed med til at præge dit ophold i byen og give dig minder for livet. Byen tilbyder dig en stribe af aktiviteter – kulturelle og afslappende. Størstedelen af byens centrum er fodgængerområder, hvor du nemt kan tilgå nogle af de bedste shopping-områder, delikate restauranter, festlige natklubber samt kulturelle bygningsværker og museer. En kort køretur fra Belfast fører dig til naturskønne områder med havne, kystlinjer og landområder.

 

Belfast

 

For shopping-entusiaster er Victoria Square i Belfast den mest oplagte destination. Et center med fantastiske butikker og brands fordelt på fire etager. På to af etagerne findes også nogle af de mest kendte kaffebarer, caféer, Fastfoodrestaurantkæder og andre mere ”lokale” restauranter. Er du mere kulturelt interesseret og rejser til byen for at udforske og lære nyt er Hillsborough Castle og haverne som omgiver slottet et besøg værd. Slottet er et af Nordirlands mest interessante, historiske bygningsværker og er også det slot, hvor den royale familie bor, når de er i Nordirland. Det koster lidt at besøge slottet og de tilstødende haver, men det er pengene værd – du kan både vælge en guidet tur eller at udforske på egen hånd. Belfast har også verdens største Titanic-museum, som giver dig mulighed for at komme helt tæt på historien gennem lyde, dufte, historier og billeder.

 

For gastronomen eller madelskeren har byen også meget at byde på. Byens gader bærer præg af kulinariske oplevelser og glæden ved mad. Du kan finde alt fra finere gastronomiske restauranter og brasserier til pubs og caféer. Uanset hvor du går hen, går du ikke sulten i seng i Belfast. Mange steder serverer også de lækreste fish ’n chips – sprød friturestegt fisk med pomfritter. Så velbekomme!

 

Er du interesseret i at besøge den historiske og smukke by, Belfast, kan du søge i Bravoflys store database og finde det bedste fly og den bedste flyafgang for dig.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment