Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Hvad bør du vide om din håndbagage, når du rejser med fly?

Rejseråd

Hvad bør du vide om din håndbagage, når du rejser med fly?

Hvad bør du vide om din håndbagage, når du rejser med fly?
august 26
21:09 2016

Vi bliver efterhånden mere tilbøjelige til at medbringe håndbagage til vores flyrejser. Dette gør vi, fordi de ter mere komfortabelt, økonomisk og sikkert for os som rejsende. Men har du styr på, hvad du må medbringe i håndbagagen og hvad den må veje? Dette indlæg søger at forklare dig disse ting og give dig de bedste råd.

 

Mange flyselskaber tillader dig, at medbringe en lille håndbagage med dine personlige ting som for eksempel dit pas, dine penge eller andre småting.

 

 

Tag din håndbagage med dig overalt!

 

Det første du bør vide er, hvilken type ting du kan medbringe i din håndbagage. For eksempel er en dialysemaskine noget livsnødvendigt, som du derfor kan medbringe i alle flytyper. Ønsker du at medbringe en fodbold, skal du vide, at den skal være tømt for luft.

 

Der er mange flyselskaber der sælger deres egen håndbagage – på denne måde vil du ikke støde på nogle problemer relateret til din bagage. Ydermere er det vigtigt, at du ankommer tidligt til lufthavnen. Gør du det, kan du uden priority seat få det bedste sæde for dig. Hvis du både medbringer bagage til indcheckning og håndbagage kan du for eksempel dele bagage med din rejsepartner – det er en logisk løsning og helt sikkert også billigere. Husk dog at de mange forskellige flyselskaber har individuelle krav til vægten af din håndbagage. Ofte kan du, når du rejser med low cost flyselskaber, nøjes med at medbringe din håndbagage. Normalt undgår de dyre flyselskaber ikke håndbagagen.

 

Følg disse råd når du rejser med fly. Så vil du kunne nyde den perfekte ferie.

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment