Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > Finnair – moderne, billigt og god service

Flyselskaber

Finnair – moderne, billigt og god service

Finnair – moderne, billigt og god service
august 28
09:02 2016

Finnair er et moderne flyselskab med hovedsæde byen Vantaa, som er beliggende i det sydlige Finnair. Rejser du med selskabet kan du flyve til 70 forskellige destinationer rundt om i verden. Der er flyvninger til et væld af forskellige destinationer i både Europa og USA. Ydermere tilbyder selskabet også den korteste flyrute til Asien.

 

Rejser du med Finnair vil du fra begyndelsen kunne mærke, at der er tale om et moderne selskab med fokus på den rejsende og rigtig god service. Med størstedelen af Finnair-billetterne kan du medbringe ét stykke bagage uden beregning – dette kan være håndbagagen som maksimalt må veje 10 kg. Foruden dette kan du også vælge at tilkøbe et styks ekstra bagage til indcheckning på flyet. Disse må som regel veje 23 kg. Du kan sagtens tilkøbe mulighed for at medbringe yderligere bagage, men må maksimum medbringe 10 tasker/kufferter.

 

Hvad kan selskabet tilbyde?

Selskabet tilbyder dig flyvninger på tre forskellige klasser; Business Class, Economy Pro/Flexible og Economy value/basic. På Finnairs egen hjemmeside kan du tilgå meget mere information om de enkelte klasser samt finde ud af, hvilken klasse der passer bedst til dig som rejsende og til din ønskede flyvning. Uanset hvilken klasse du vælger vil du opleve den gode service fra flypersonalet samt kunne tilkøbe ekstra luksus – herunder mad under rejsen, opgradering af sæder, eksklusive tilbud på taxfree produkter om bord på flyveren samt en masse andre ting, der alt sammen har til formål at gøre din rejseoplevelse bedre.

 

Mht. Check ind kan du i op til 36 timer før afgang checke ind på enten din telefon, online eller i lufthavnen afhængigt af, hvad der fungerer bedst for dig.

 

Bravofly kan du i den store database søge efter og finde de bedste flyvninger og rejser for dig, herunder flyvninger med Finnair. Databasen søger blandt de bedste og billigste flyselskaber og er til for at du, som rejsende, smertefrit kan søge i junglen af forskellige flyselskaber og destinationer. Hermed kan du nemt og hurtigt finde præcis den flyvning eller afgang som passer til dine behov og ønsker.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment