Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > Flyv indenlands og udenlands med Wideroe

Flyselskaber

Flyv indenlands og udenlands med Wideroe

Flyv indenlands og udenlands med Wideroe
august 14
18:24 2016

Wideroe er et norsk flyselskab, som med 48 indenlandske og udenlandske destinationer kan tilbyde dig et væld af flyvninger og rejser. Flyselskabet er det største af sin slags i Skandinavien og tilbyder flyvninger mellem alle de mange destinationer i et af deres i alt 41 fly. Wideroe flyver til en række indenlandske destinationer, faktisk til dobbelt så mange lufthavne som andre flyselskaber. Dette betyder at du med Wideroe blandt andet kan opnå en fantastisk rejse til og i vores norske naboland i blandt andet Oslo, Trondheim, Stavanger eller Tromsø.

 

Rejser du med Wideroe vil du opleve et højt serviceniveau, hjælpsomme ansatte samt behagelige flyvninger til en overkommelig pris. Flyselskabet tilbyder rejser for dig uanset om du ønsker, at flyve så billigt som muligt eller drømmer om lidt ekstra luksus mod betaling. For at få overblik over selskabets mange flyafgange og destinationer kan du på Bravofly tilgå en oversigt, hvor du både kan finde mere information om flyselskabet samt sammenligne flyvninger blandt de mest populære flyselskaber på din ønskede rejse. Hermed kan du finde den perfekte rejse for dig – og selvfølgelig til den bedste pris.

 

Rejser du med Wideroe kan alle rejsende over to år medbringe et stykke håndbagage. Ydermere kan rejsende medbringe et stykke fribagage til indtjekning. Dermed kan du altid rejse med minimum ét stykke gratis bagage, så længe det ikke overskrider 23 kg. Det er også vigtigt at nævne, at din medbragte håndbagage kun må veje 8 kg. Ønsker du at medbringe mere bagage end disse to, kan ekstra bagage tilkøbes, når billetterne bestilles.

 

Wideroe sælger en række af forskellige billettyper og giver derfor dig mulighed for, at købe nøjagtig den billet som passer til dit budget eller dine behov. Blandt andet kan unge mennesker under 26 år købe en ungdomsbillet, sportsentusiaster kan købe billetter til sportspriser, hvis der rejses med et sportsrelateret ærinde. Også grupper på mere end 10 personer kan finde passende billetter og priser.

 

Rejser du med norske Wideroe er du sikret en behagelig flyveture til de bedste destinationer i og udenfor Norge.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment