Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Har du besøgt Leeds-Bradford?

Destinationer

Har du besøgt Leeds-Bradford?

Har du besøgt Leeds-Bradford?
august 31
18:52 2016

West Yorkshire er et amt i Storbritannien. Amtet er bestående af fem forskellige distriker – herunder byen Leeds og byen Bradford. Når der tales om den ene af disse, kan det ikke undgås også at tale om den anden. Byerne ligger, som nævnt ovenfor, begge i amtet West Yorkshire og kun omkring 16 kilometer fra hinanden. De to byer deler ydermere også lufthavn, som er kaldet Leeds Bradford Airport. Hvis du ønsker at rejser hertil, kan du på Bravofly finde de bedste flybilletter til denne lufthavn for dig. Databasen søger blandt de billigste flyselskaber og giver dig et overblik over hvor og hvornår, du kan rejse og hvilket flyselskab, der tilbyder netop dét, du ønsker.

 

Historiske attraktioner

Leeds er en historisk by, der rummer aktiviteter og oplevelser for hele familien. For både store og små er der tusindvis af attraktioner, museer og seværdigheder, som bestemt er et besøg værd. Blandt de mest populære historiske bygninger findes Lotherton Hall og Kirkstall Abbey. Her vil du kunne opleve de fantastiske, ældre bygningsværker samt skønne parker og naturoplevelser. Ved Lotherton Hall findes der foruden den kendte herregård en skøn have med vilde blomster samt en dyrepark og fuglehave for de små.

 

Gastronomi

Når sulten melder sig byder Leeds på et hav af delikate restauranter og barer, som bare venter på, at du skal smage deres specialiteter. Byen byder både på mindre lokale cafeer og restauranter, som serverer skøn mad med lokale og friske råvarer. Ønsker du at bruge flere penge på maden kan du også finde en masse finere restauranter med unik og luksuriøs gastronomi. Til familien findes også en række restauranter med et bredt og varieret udvalg af både italiensk og andet international mad.

 

Hvad kan du lave?

Byen i sig selv er også et besøg værd. Byens gader, små markeder, store centre til shopping, små stræder og de mange små, lokale butikker. Også byens lokale er nogle fantastisk rare mennesker at omgås – uanset, hvor du befinder dig, vil de få dig til at føle dig velkommen og værdsat. Leeds og byens mange skønheder er bestemt et besøg værd!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment