Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Hvordan kan du undgå at miste din kuffert?

Rejseråd

Hvordan kan du undgå at miste din kuffert?

Hvordan kan du undgå at miste din kuffert?
august 04
22:31 2016

Vores største frygt, når vi er er ude at rejse, er ofte at miste vores kuffert, da alt vores tøj er i den. På grund af det, så vil vi, med denne artikel, give dig nogle tips til hvordan du kan være sikker på din baggage.

Den første ting du skal vide er, selvom det virker lidt mærkeligt, at hvis ikke din taske skiller sig ud, så er der mindre sandsynlighed for at den bliver stjålet. Hvis det er en speciel taske, så vil den tiltrække mere opmærksomhed.

Ydermere kan en stor hængelås tiltrække opmærksomhed. Hvis det er en stor farverig hængelås så vil flere være ude efter din taske.

Følg disse råd for ikke at miste din taske!

Noget der er virkelig nyttigt er, at skrive en besked et sted på kufferten, hvor alle kan se det. Skriv noget i stil med: hvis du finder denne kuffert, så vil jeg virkelig gerne have den tilbage! Selvom man ikke skulle tro det, så kan det sagtens være opskriften på succes.

Du skal passe på med at pakke en masse mad i kufferten, da sikkerhedskontrollen kan fjerne det og tasken i flere dage.

Din telefon og dens alarm er dine bedste venner, hvis du vil undgå at miste din kuffert. I dette tilfælde skal du sætte en alarm med teksten “KUFFERT”.

Med disse råd vil du uden tvivl ikke miste din kuffert.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment