Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Kan du modtage kompensation, hvis dit fly bliver ombooket og du skal vente i lufthavnen?

Rejseråd

Kan du modtage kompensation, hvis dit fly bliver ombooket og du skal vente i lufthavnen?

Kan du modtage kompensation, hvis dit fly bliver ombooket og du skal vente i lufthavnen?
august 19
13:21 2016

Til tider oplever vi, som flyrejsende, at vi grundet aflysning eller forsinkelse hos flyselskaberne er nødt til at vente i en lufthavn. Hvis du i forbindelse med netop aflysning eller forsinkelse oplever, at flyselskabet giver dig en ny billet til et andet fly, skal du vide, at dette som regel medfører en ventetid på to timer til flyvninger på en kort distance eller mere end fire timer, hvis flyvningen er på en lang distance. Herfor skal dit flyselskab kunne tilbyde dig ressourcer til at dække dine fornødenheder eller give penge til at købe mad og drikke i lufthavnens restauranter og barer.

 

Det er vigtigt at vide, hvad du skal gøre, når du venter og opholder dig i en lufthavn!

 

Dog kan der også opstå forsinkelser grundet årsager som ikke skyldes dit flyselskab. Dette behøver ikke at påvirke dig og din rejse, men kan desværre ofte gøre det alligevel. I dette tilfælde er der en lang række af rejseforsikringer, som du kan købe inden din rejse. En sådan forsikring vil hvis uheldet er ude, komme dig, som rejsende, til gode. Der findes et hav af forsikringer, som blandt andet inkluderer mistede fly, forsinkede fly eller aflyste fly – og afhængigt af din situation, vil en sådan forsikring kunne hjælpe dig. Derfor er det vigtigt, at du bestiller og køber en rejseforsikring. Ved køb af sådan en er du sikret en perfekt flyrejse og vil ikke opleve denne type af problemer i lufthavnen.

 

Følg disse simple råd – så vil du opnå den ideelle rejse. På denne måde vil du ikke opleve unødvendig modgang.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment