Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > København – byen med puls og charme

Destinationer

København – byen med puls og charme

København – byen med puls og charme
august 24
15:53 2016

Danmarks hovedstad og landets største by, København, ligger på Sjællands østkyst. Byen er i alt sin enkelthed den oplagte destination eller det oplagte feriemål, hvis du ønsker at opleve storbyens sus og komme tæt på det lille lands enorme historie.

 

Gå på opdagelse i landets og byens historie

København byder på en lang række historiske monumenter, skulpturer og museer. Dette giver besøgende rig mulighed for at dykke ned i byens og landets historie – byen som havneby, landets royale familie, komme tæt på vikingetiden og landets største personligheder. Blandt nogle af de bedste historiske museer findes Nationalmuseet, Arbejdermuseet og Vikingeskibsmuseet. Disse museer indbyder til fordybelse i og afslapning med historiske fortællinger samt mulighed for at du bliver klogere på Danmark og danskerne. På Nørrebro finder du også Assistens Kirkegård som i dag er særligt kendt, fordi en række kendte danskere ligger begravet på pladsen, herunder H.C. Andersen, Søren Kierkegaard og Niels Bohr.

 

Byens puls og shopping

København kaldes ofte ”byen med de skønne tårne”, da byen har et hav af forskellige tårne og spir, som overstiger de andre hustage, når man ser på bybilledet. Dette gør sig særligt gældende i midtbyen, hvor byen med sin blanding af nye og gamle byggerier skaber en særlig charme og sjæl. I midtbyen finder du et væld af butikker og shopping muligheder, hvad enten du er til større internationale kæder, lokale forretninger eller eksklusivt dansk design. Foruden dette finder du også tusindvis af lækre restauranter og caféer – som alle er med til, at du som gæst imødekommes af et varieret gastronomisk udvalg. Byen har så meget at byde på, at det bare er om at komme i gang.

 

Ved Nyhavn kan du nyde lækre specialiteter eller drikke en kold fadøl, på Vesterbrogade kan du tage i Tivoli, i midtbyen kan du shoppe eller feste til den lyse morgen og på Frederiksberg kan du nyde nogle af de mange grønne områder eller tage en tur i en af Europas ældste zoologiske haver, nemlig København Zoo.

København - Nyhavn

Bravofly hjælper dig med at finde de bedste flybilletter til dig – her kan du finde billetter til København, der passer til dit rejsebudget.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment