Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Hvad kan du gøre, hvis du mister din bagage i en lufthavn?

Rejseråd

Hvad kan du gøre, hvis du mister din bagage i en lufthavn?

Hvad kan du gøre, hvis du mister din bagage i en lufthavn?
august 12
12:05 2016

Vi er tit bekymrede, når vi rejser og venter på vores bagage ved bagagebåndet i lufthavnen. Hvis vi mister vores bagage, er vi nemlig nødt til at købe alt vores tøj igen og vi er ikke sikre på, at vi får vores personlige ting tilbage. Er du egentlig klar over, hvad du skal foretage dig, hvis uheldet er ude og du mister din bagage i en lufthavn ude i verden? Med denne artikel søger vi at forklare og beskrive, hvad der er bedst at gøre i en sådan situation.

Det første du bør vide er, at du er dækket efter reglerne i Montreal-konventionen, som håndhæves af alle flyselskaber i Den Europæiske Union. Derfor er det første, du skal foretage dig, at udfylde en reklamations-rapport hos luftfartselskabet. Herefter er selskabet forpligtet til at besvare din reklamation indenfor en 10-dages periode ved nationale fly og en 21-dages periode ved internationale fly.

Husk hvad du skal gøre, hvis du mister din bagage i en lufthavn!

 

Herudover er det vigtigt at huske, at du aldrig bør pakke personlige værdigenstande ned i den kuffert, men i din håndbagage, da de vil være mere sikre her. På denne måde vil du også have dine vigtigste ting, indtil din forsvundne kuffert bliver enten fundet eller erstattet.

Selvom du måske ikke tror det, eksisterer der et maksimum for hvad, der erstattes for – dette maksimum er 1200 Euro. Det betyder altså, at du, hvis du medbringer værdigenstande og bagage for mere end 1200 Euro ikke vil blive betalt mere end dette maksimumbeløb. Ydermere bør du ikke glemme, at flyselskabet bør svare indenfor en periode på tre dage. Hvis du ønsker det og det er nødvendigt kan du spørge efter en kasse eller taske med de mest nødvendige ting eller spørge efter penge, hvis du har brug for at købe noget.

Følg disse råd, hvis du mister noget i en lufthavn.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment