Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Newcastle – byen med de mange broer

Destinationer

Newcastle – byen med de mange broer

Newcastle – byen med de mange broer
august 17
22:27 2016

I det nordøstlige Storbritannien, beliggende tæt ved floden Tyne, finder du den pulserende og spændende by Newcastle. Byen er med sine mange caféer og restauranter, natteliv, smukke og kompakte gader, shopping-muligheder og grønne områder den perfekte by for det unge par, familien eller den, som ønsker at opleve en by med sjæl og puls på egen hånd. Har du interesse i at opleve denne smukke by samt møde dens gæstfrie indbyggere, kan du på Bravofly få hjælp til at finde den mest perfekte flyvning for dig – og til den bedste pris.

Floden Tyne

Rejser du til Newcastle vil du opleve, hvor væsentlig en del af byens charme, der er centreret omkring floden Tyne. Denne flod er et ”must see”, hvis du besøger Newcastle og er en fantastisk smuk oplevelse. Byen er i særdeleshed kendt for de mange broer, som krydser denne flod og dermed forbinder Newcastle og forstaden Gateshead. Uanset hvor mange dage, du tilbringer i byen, bør du altså prioritere at se den del af byen, som omringer floden.

Gastronomi

I byen vil du finde lækre restauranter og caféer i massevis, som alle tilbyder dig en gastronomisk oplevelse og mad til enhver smag. Du vil i byens mange gader og stræder finde en god blanding af både internationale menukort samt lokale brasserier og restauranter, som giver dig mulighed for at smage på de lokale råvarer samt drikke lokale øl – nemlig den kendte øl Newcastle Brown Ale.

2833284_e6f8d9db

Værd at se

Foruden floden Tyne er også det historiske kvarter og havneområde, The Quayside, et besøg værd. Her vil du opleve fantastiske bygningsværker og smuk arkitektur. Ydermere er Newcastle Castle med sit historiske museum, St. Nicholas Cathedral med sine fantastiske dekorationer samt Discovery Museum værd at opleve. Listen med skønne oplevelser og seværdigheder er lang – Newcastle tilbyder dig det hele.

Midtbyen

Centrum er præget af høje bygninger og er hovedsageligt bestående af ældre bygninger fra omkring 1800-tallet. Blandt disse ældre bygninger finder du dog nyere shoppingcentre og et væld af butikker at gå på opdagelse i. Midt i centrum finder du det store center, Eldon Square. Er du ikke interesseret i store centre vil du sandsynligvis finde det historiske marked, Grainger Market, mere tiltalende. Her vil du kunne gå på jagt blandt gastronomiske specialiteter, blomster, bøger, tøj og sko i en rolig og indbydende atmosfære.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment