Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > Qatar Airways – høj kvalitet og god service

Flyselskaber

Qatar Airways – høj kvalitet og god service

Qatar Airways – høj kvalitet og god service
august 21
17:31 2016

Qatar Airways er det nationale flyselskab i Qatar og har sit hovedkvarter i byen Doha i det nordøstlige Qatar. Selskabet blev grundlagt i 1993 blandt andet efter initiativ fra landets kongefamilie. I dag er flyselskabet et af de i alt seks flyselskaber i verden, som har modtaget fem stjerne for deres serviceniveau og kvalitet. Selskabet har flyvninger blandt nogle af de mest populære steder i verden hvad enten du ønsker at ankomme til en eksotisk destination som Bali eller en storby som Bangkok. Qatar Airways kan flyve dig til de fleste destinationer og sikrer dig altid en skøn oplevelse på rejsen.

 

Bravofly har med sin søgedatabase sikret, at du nemt og hurtigt kan finde det perfekte fly for dig – blandt andet med flyvninger med Qatar Airways. Databasen søger blandt flyvninger fra over 1000 forskellige lavprisselskaber.

 

Qatar Airways

 

Bagage og prisklasser

Rejser du med Qatar Airways kan du rejse på tre forskellige klasser; First Class, Business Class og Economy Class. Afhængig af hvilken klasse du rejser på er der forskellige krav til din bagage. Vægtkravet til baggagen afhænger også af, hvor du rejser fra og til. Derfor bør du som rejsende sætte dig ind i de forskellige krav og muligheder du har hos selskabet, inden afrejse. Rejser du for eksempel mellem København og Bangkok vil du med Economy Class kunne medbringe 30 kg i din indcheckede bagage. Flyver du på Business Class kan du medbringe 40 kg og på First Class helt op til 50 kg. I håndbagagen må du som rejsende på Economy Class medbringe én genstand på 7 kg og på Business Class og First Class to genstande på en samlet vægt på 15 kg.

 

Qatar Airways tilbyder dig, uanset hvilken klasse du rejser på, at sidde godt med rummelige og brede sæder. Skærme i sæderne sikrer underholdning og ved køb af dine flybilletter kan du tilvælge aktivitet for de små under rejsen. Dette indebærer spil, legetøj og andet sjov, som de små kan få tiden til at gå med og som kan gøre flyveturen til en god oplevelse.

 

Et flyselskab med kvaliteten i orden, høje standarder og excellent service!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment