Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > Rejs til dine drømmedestinationer med Air Berlin

Flyselskaber

Rejs til dine drømmedestinationer med Air Berlin

Rejs til dine drømmedestinationer med Air Berlin
august 07
13:31 2016

Det er blevet en jungle at finde rundt i de efterhånden tusindvis af hjemmesider, hundredevis af flyselskaber og destinationer. Nu har Bravofly gjort det nemmere for dig at finde det optimale flyselskab.

 

Air Berlin er med sine mere end 150 forskellige rejsedestinationer det perfekte flyselskab for dig, som ønsker at rejse i og opleve hele verden. Flyselskabet er Tysklands næststørste og Europas 6. største flyselskab og tilbyder dig nogle af de bedste rejser til de bedste priser. Air Berlin tilbyder dig med sine tre forskellige klasser, to typer Economy Class og en Business Class, at du kan nyde din rejse til fulde med den bedste komfort. På Bravofly kan du læse mere om flyselskabet AirBerlin, undersøge forskellige rejsedestinationer samt søge i og sammenligne tusindvis flyvninger blandt de bedste flyselskaber i databasen og dermed finde den perfekte rejse for dig til den bedste pris.

 

Air Berlin Economy Class

Air Berlin Economy Class

Rejser du med Air Berlin kan du medbringe 8 kg håndbagage samt 23 kg i indchecket baggage. Dog kan du, hvis du rejser på flyselskabets Business Class, medbringe op til 32 kg i indchecket bagage. Du kan finde tips om pakning af kuffert samt et eksempel på en rejseliste på Bravofly. Dette vil sikre dig, at du ikke pakker mere end højst nødvendigt samt at du ikke skal betale for overvægt i lufthavnen – det er nemlig en ærgerlig måde at starte eller slutte sin rejse på.

 

Rejser I som en familie er der særlige tilbud at hente for de mindste samt penge at spare. Air Berlin tager højde for det meste og tilbyder jer rabatter, særlige sæder samt mulighed for at medbringe det vigtigste børneudstyr (børnestole, klapvogne, barnesenge m.m.) uden ekstra beregning ved check-in. Air Berlin gør det hermed nemmere for jer, at rejse som en familie.

 

Med et hav af destinationer, fordele, tilbud og muligheder er Air Berlin det perfekte flyselskab for den rejsende, som ønsker en behagelig flyvetur og god service til billige penge.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment