Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > 10 forslag til en regnfuld dag i London

Destinationer

10 forslag til en regnfuld dag i London

10 forslag til en regnfuld dag i London
september 12
13:41 2016

Det kan ske, at du bliver ramt af en regnbyge, når du besøger Englands hovedstad London. Dette skal dog ikke hindre dig i at få nogle gode oplevelser, når du via Bravofly har rejst billigt til byen.

Vi har derfor samlet nogle aktiviteter, som ikke kræver tørvejr.

  1. Besøg et af de af mange markeder: Greenwich Market og Covent Garden Market har den traditionelle Viktoria stil mens Borough Market er et perfekt markedet, hvis du er sulten. Alternativt kan du besøge Alfies Antiques, hvis du har lyst til at et mere traditionelt antikvitetsmarkedet.

 

  1. De fleste musicals starter midt på eftermiddagen, men der er også muligt at finde en forestilling først på aftenen.

 

  1. Lp jagt. Du kan tilbringe timevis i en af Londons pladeforretninger. Der er mange muligheder for at finde musik på vinyl, men et godt sted at starte er Flashback på Essex Road eller Lucky Seven på Stoke Newington.

 

  1. Tilbring en afslappende stund med et spa kur på et af Londons hoteller, hvor du kan få både krops og ansigtsmassage inkluderet i nogle af de mange spa tilbud, som de tilbyder. Mange steder vil der også være en pool at dyppe sig i.

 

  1. Tage på kunstbesøg. Der er mange muligheder for gratis besøg på et af byens mange gallerier. Blandt andet National Gallery, National Portrait Gallery eller Somerset House som alle ligger lige i nærheden af hinanden i området omkring Trafalgar Square.

 

  1. Spil indendørs tennis. Det er også muligt at spille indendørs tennis hos f.eks. The Lee Valley Hockey og Tennis Centre på the Queen Elizabeth Olympic park har fire indendørs tennisbaner, som har åbent alle ugens dage. Her kan du også leje på ketcher og bolde.

 

  1. For at blive ved sporten, så ligger Londons største bordtennis bar nær Chancery Lane, hvor der er rig mulighed for at opleve det hardcore bordtennis miljø. Baren hedder Bounce og bordtennisklubben har rekvireret hele 17 bordtennisborde, hvor der ved et af dem også bliver serveret både mad og drinks.

 

  1. En sidste og altid succesfuld aktivitet i Londons gader er shopping.

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment