Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Englands syvende største by, Manchester

Destinationer

Englands syvende største by, Manchester

Englands syvende største by, Manchester
september 21
13:34 2016

Manchester er Englands syvende største by og også den hurtigst voksende by i landet. Byen er særligt kendt for sine fodboldklubber, Manchester United F. C og Manchester City., som blandt andet spiller i den engelske Premier League. Dog har byen mange andre ting at byde på, foruden fodbold. Byen er lokaliseret i det nordvestlige England og tilbyder besøgende et hav af forskellige oplevelser, herunder attraktioner, museer, restauranter og massevis af aktiviteter for hele familien.

Kulturinteresseret?

Rejser du til Manchester vil du opleve, at der er noget at tage sig til hele tiden – massevis af ting at se, opleve og foretage sig. Og dette gør sig gældende for alle aldre og dermed hele familien. Blandt andet vil du kunne finde naturparker og andre naturinspirerede anlæg, såsom akvarier, trampolinpark og eventyrparker, hvor der kan konkurreres i modighed og styrke. Foruden dette findes også nogle fantastiske, historiske museer, som lader dig komme helt tæt på fortiden og den Engelske historie. Udover historiske museer er der også mulighed for at være kulturel, hvis interesserne ligger andre steder. Manchester har nogle fantastiske bygningsværker, på engelsk kendt som Heritages. Meget anbefalelsesværdigt findes Manchester’s heritage, som giver dig en spændende oplevelse og enorm indsigt i livets og verdens udvikling.

 

Foretrækker du at slendre i gågaderne?

Rejser du til byen for at mærke pulsen, møde de lokale og opleve stemningen i midtbyen, så er der også særdeles gode muligheder for det. Shopping kan foregå i nogle af de større centre, til outlet, i mindre lokale butikker samt hos nogle af de mere eksklusive butikker. Der er shoppe-muligheder for alle i Manchester. Om aftenen og natten kan du enten drikke lækre drinks på nogle af de bedste cocktail barer, få en kold øl på en lokal pub eller danse natten væk på de festlige diskoteker.

 

Har du interesse i at rejse til Manchester bør du besøge Bravoflys store database, hvor du nemt og overskueligt kan søge blandt de bedste og billigste flyafgange. Databasen vil søge blandt de mange tusind lavprisflyselskaber og finde en perfekt afgang for dig, tilpasset dine personlige behov og ønsker.

 

Manchester har noget for alle – også for dig.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment