Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > Flyv med Norwegian på din næste rejse

Flyselskaber

Flyv med Norwegian på din næste rejse

Flyv med Norwegian på din næste rejse
september 11
17:20 2016
Hvad er Norwegian?

Norwegian er et norsk lavprisflyselskab, som er bredt kendt – særligt i Norden. Flyselskabet har sit hovedkontor omkring Norges hovedstad, Oslo og blev grundlagt i 1993. Flyselskabet tilbyder dig, som rejsende, en lang række forskellige ruter og flyvninger til over 120 forskellige destinationer. Der findes mange destinationer i Europa, Nordafrika og Mellemøsten. Bravofly hjælper dig med at finde den optimale flyvning for dig, så du nemt og hurtigt kan nå din drømmedestination. Bravofly har med sin store database muliggjort det, at søge blandt de mange udbud og tilbud samt flyselskaber, så du kan finde det bedste fly til den bedste pris. I databasen vil du også kunne få på opdagelse i Norwegians afgange og se, om det netop er dette selskab, som passer bedst til dine behov.

 

Rejser du med Norwegian er du sikret en god og billig billet hver gang. Flyselskabet har i særdeleshed markeret sig som lavprisflyselskab på markedet og er særligt kendt for sine utroligt billige flyrejser – indenrigs og udenrigs.

 

Hvad kan du tage med?

Rejser du med Norwegian er det dit valg a billettype, som afgør hvor meget dine medbragte tasker må veje. Dog er det sikkert, at du altid kan medbringe et styks håndbagage, som er inkluderet i billettens pris. Foruden håndbagagen (som kan være en kabinekuffert) kan du som rejsende også medbringe en ekstra lille håndtaske eller computertaske, som du nemt kan placere på gulvet under sædet foran dig i flyet.

 

Den købte billettype tydeliggør også hvorvidt du har indchecket bagage inkluderet i prisen eller om du skal bestille dette ved siden af. For indchecket bagage gælder det, at bagagen ikke må veje over 32 kg og at den samlede vægt af alt dit indcheckede bagage ikke må overstige 64 kg. Vær sikker på, at tjekke din billet ordentligt igennem for krav og tilladelser, inden du køber ekstra bagage eller pakker kufferten.

 

Flyveturen med Norwegian er en standard flyvetur med et lavrprisflyselskab. Personalet er servicemindede, der er mulighed for at tilgå WiFi ombord på flyet og der kan tilkøbes særlige ydelser hvis behov.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment