Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Har du besøgt den skotske perle Edinburgh?

Destinationer

Har du besøgt den skotske perle Edinburgh?

Har du besøgt den skotske perle Edinburgh?
september 07
10:58 2016

I Skotland findes en perle. En by som kan tilbyde det hele og som sikrer dig et hav af gode og fantastiske oplevelser. Byen er landets næststørste med et indbyggertal på omkring 495.000. Byen er Edinburgh og er placeret i det sydøstlige Skotland.

 

Edinburgh er en smuk, historisk by og kan derfor tilbyde dig at komme helt tæt på historiske bygningsværker og bydele. Er det historiske perspektiv ikke det, der tiltrækker dig har byen også mange andre fantastiske ting at tilbyde dig. Edinburgh har et væld af seværdigheder og aktiviteter for både parret og familien, delikate gastronomiske oplevelser samt skønne butikker og centre, hvis du ønsker at udleve en shopping-drøm.

 

At opleve byen på nært hold

Edinburgh har meget historie bag sig og er en fantastisk by at besøge, hvis man har den mindste interesse i Skotland og Europæisk historie. Byen giver dig med sine markeder og gamle bydel mulighed for, at komme helt tæt på det gamle Skotland og den skotske kultur. Edinburgh er Skotlands hovedstad og også hovedsædet for det skotske parlament – dette bør bestemt også ses og mærkes. Foruden dette findes også byens mest fotograferede gade, en turist-magnet Victoria Street. Her er husene malet i forskellige farver, hvilket skaber en helt særlig stemning og gør stort indtryk på folk. Denne gade er et must-see i byen.

At spise ude

.. Er en fantastisk oplevelse. Edinburgh har det hele og mere til. Lækker international mad, som falder i alles smag, lokale caféer til afternoon tea og en lille kage. Barer, caféer og restauranter ligger rundt omkring og over det hele i byen. Her kan du tage ud og få et måltid mad, der forkæler smagsløgene eller få en smart drink, inden du oplever aften- og nattelivet. Alle restauranterne har nogle varierede menukort og du er altid sikret, at kunne få serveret noget, der falder i din smag.

 

Edinburgh giver dig mulighed for at opleve det hele og er en by fyldt med historie og oplevelser. På Bravofly kan du i den store database søge og finde billige flybilletter til hovedstaden, så du kan opleve byens puls og charme.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment