Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Hvordan kan jeg rejse med mit kæledyr?

Rejseråd

Hvordan kan jeg rejse med mit kæledyr?

Hvordan kan jeg rejse med mit kæledyr?
september 09
11:21 2016

At rejse med et dyr kan blive et problem, hvis du ikke er opmærksom på en række ting. Hele pointen med disse er, at en række vigtige overvejelser skal tages, når det drejer sig om at rejse med sit kæledyr. Disse er:

 

Planlæg i forvejen

En af de første ting du bør gøre, når du skal rejse med et dyr er at planlægge grundigt i forvejen. Du skal beslutte hvornår du rejser og hvor du rejser hen. Ydermere skal du tænke over, hvor længe du skal være væk hjemmefra. Begge disse ting er vigtige og skal overvejes, når du rejser med dit kæledyr, da det vil give dig en klarere idé om dine rejsemål.

 

Research

Mange mennesker forstår ikke at det at rejse med sit kæledyr kan være noget rod og usikkert på flere made. Derfor skal du, hvis du rejser med et kæledyr, være sikker på at foretage en grundig research for at se, om det er sikkert og ansvarligt at tage dyret med. Optimalt er det, hvis du lægger lidt kræfter i at undersøge forskellige aspekter af din situation – om det er fornuftigt at medbringe dyret, hvad dit dyr vil møde på rejsedestinationen og lignende.

 

Det er ikke kun nogle flyselskaber fraråder at medbringe dyr på rejsen, også nogle rejsedestinationer fraråder kæledyr og velkommer ikke dyrene. Derfor er research en ideel måde hvorpå, du kan undersøge alt det, der er vigtigt at vide omkring fly- og udlandsrejser med dyr.

 

Praktiske tjek

Det er ikke kun vigtigt, at researche dine muligheder, men også at tjekke op på, hvor du skal opholde dig på destinationen og om dit opholdssted accepterer dyr. Hvis du rejser til et sted, hvor der kun er familier, bør du tjekke, om de accepterer, at folk medbringer kæledyr. Herudover bør du, hvis du overnatter på hotel på rejsen, kontakte dem inden afrejse og rådføre dig med dem og sikre dig, at de byder dit kæledyr velkommen på hotellet. Ikke alle hoteller har en velkommende politik overfor kæledyr, så det er meget vigtigt at du undersøger dette, før du rejser.

 

Yderligere er der nogle andre vigtige ting, som du bør forholde dig til, hvis du rejser med dit kæledyr. Du skal sikre, at dit dyr er velsoigneret. Ydermere skal du tjekke dyret for lus eller lopper. Ingen bryder sig om et usoigneret kæledyr, så det er væsentligt at tjekke dette inden afrejse.

 

Dit kæledyr bør have alle de nødvendige vacciner

Hvis du ønsker at rejse med dit dyr, er det meget vigtigt, at du sikrer dyrets vaccinationer og at det har modtaget alle de nødvendige vacciner inden afrejse. Du bør også medbringe en kopi af dyrets register over indsprøjtninger og behandlinger. Herudover bør du også prøve at bestille tid hos en dyrlæge – dette er ikke et krav, men en nødvendighed.

 

At rejse med et kæledyr er ikke nemt I dag, ovenfor har vi listet nogle at de vigtige aspekter, der bør overvejes og drøftes, når du beslutter dig for at rejse med et dyr.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment