Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Rejseråd > Hvordan undgår man transportsyge under en flyvetur?

Rejseråd

Hvordan undgår man transportsyge under en flyvetur?

Hvordan undgår man transportsyge under en flyvetur?
september 16
13:51 2016

Transportsyge kan blive rigtig problematisk, hvis det ikke bliver behandlet i rette tide. Ingen ønsker at blive syge i et fly; hverken vedkommende med sygdommen eller de folk som omgås ham/hende. Derfor er det bedst, hvis man forebyggende kan behandle sygdommen og dermed undgå det.

 

Du kan undgå transportsyge på et fly på flere forskellige måder. Nogle af disse er:

 

Spis ikke store måltider

At spise store måltider er ikke en god idé, hvis du ønsker at undgå sygdom. Du bør som minimum være opmærksom på, hvad du spiser en dag før du skal ud at rejse. Spis ikke for fedt eller stærkt krydret mad. Ydermere er det væsentligt at spise mindre portioner. Prøv så vidt muligt også at undgå mad og retter, der ikke optages så godt i din mave samt mad der kan give halsbrand. Herudover, er det også vigtigt, at du ikke spiser noget lige før du boarder. Det er meget normalt for mange af os, at vi spiser en snack lige før en flyvetur, men hvis du skal rejse og har en tendens til at blive småsyg, er det en dårlig idé.

 

Hold dig fra alkohol

Alkohol er din fjende, hvis du skal ud og rejse. Derfor bør du forsøge at undgå alkohol. Alkohol er en af hovedårsagerne til, at folk bliver transportsyge i fly. Hold dig fra alkohol og sikr dig at medbringe en masse vand, som du kan drikke før flyveturen.

 

Afslapning og hvile er vigtigt

Ofte rejser folk rundt i verden uden at slappe af. Enten er folk rejsende med en masse mellemlandinger eller også rejser de blot uden at slappe ordentligt af. Afslapning er en integreret del af livet og derfor er afslapning også nødvendigt før en rejse. Er din krop veludhvilet, vil du også opleve, at du føler dig bedre tilpas samt at rejsen bliver rarere. At hvile sig før en rejse vil sikre dig, at din krop fortsat har det godt, selvom du flyver.

 

Noget medicin kan være nyttig

Ønsker du at undgå transportsyge findes nogle forskellige præparater, som du kan forsøge at bruge. Medicin er din bedste ven, når det kommer til transportsyge, da nogle præparater virker exceptionelt godt. Noget medicin kan købes i håndkøb på apoteket, dette gælder f.eks. Meclozin og dimenhydrinat. Dog bør du få medicinen gennem din læge og ikke bare begynde at tage dem uden henvisning. Også præparatet Prometazin kan bruges mod kvalme og kan derfor tages, hvis du oplever kvalme eller anden væmmelse under rejsen.

 

Dette mad kan måske hjælpe?

Noget mad kan faktisk godt hjælpe på transportsyge. Hvis du vil undgå transportsyge, mens du er i luften, bør du gå helt “grøn”. Ingefær er den bedste, naturlige kur mod kvalme og andre symptomer på transportsyge. Nogle eksperter råder faktisk også til, at man bruger et akupressurbånd om håndledet, når man rejser – det skulle efter sigende også være effektivt mod transportsyge.

 

Transportsyge er et ofte set problem for mange mennesker, men følger du de ovenstående råd og vejledninger, kan du sagtens undgå sygdom, mens du flyver.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment