Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > KLM – et flyselskab for dig

Flyselskaber

KLM – et flyselskab for dig

KLM – et flyselskab for dig
september 05
14:22 2016

KLM Royal Dutch Airlines er et af de mange flyselskaber, som tilbyder dig flyvninger og rejser mellem et hav af forskellige destinationer i hele verden. Der findes et væld af forskellige flyselskaber, heriblandt KLM, men her på Bravofly kan du nemt og hurtigt søge og finde den bedste rejse for dig, tilpasset dine behov. Søgemaskinen finder den bedste flyvning og det bedste rejseselskab baseret på dine ønsker – hermed kan du sikre dit første skridt på rejsen.

 

Hvad er KLM?

KLM er verdens ældste flyselskab som blev stiftet tilbage i år 1919. Flyselskabet flyver dig billigt og sikkert til alle dine drømmedestinationer og tilbage igen. Oprindeligt fungerede selskabet som det nationale flyselskab i Holland, men flyver nu mellem 630 forskellige destinationer i hele verden. Rejser du med selskabet er du sikret en god og behagelig rejse og oplevelse – hver gang!

 

Hvad kan du tage med?

Køber du KLMs billige flybilletter kan du kvit og frit medbringe både ét styks håndbage samt en håndtaske eller computertaske. På flyselskabets hjemmeside samt på Bravofly kan du læse om de særlige krav der til taskernes mål og ydermere må disse to maksimalt have en samlet vægt på 12 kg. Foruden håndbagagen kan du med de billige flybilletter medbringe ét styks indchecket bagage på 23 kg. Dette er dog forudsat at du rejser uden for Europa. Hvis du kun rejser inden for Europa er det udelukkende håndbagegn, som er inkluderet i billettens pris. Ønsker du at medbringe flere tasker eller kufferter end det tilladte kan muligheden for dette tilkøbes.

 

Har du et ønske om, at rejse mere eksklusivt eller luksuriøst kan du købe billetter på selskabets business class. Her må din håndbagage veje op til 18 kg og du må medbringe to styks bagage til indcheckning i lufthavnen – disse to må hver veje 32 kg.

 

Hvad kan du forvente?

Flyselskabet lever på en høj standard og tilbyder dig en god service, uanset hvilken klasse du rejser på. Flyselskabets personale guider og vejleder og hjælper dig altid på vej både inden afrejse og under rejsen.

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment