Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Asien > Oplev Bangkok – Thailands magiske hovedstad

Asien

Oplev Bangkok – Thailands magiske hovedstad

Oplev Bangkok – Thailands magiske hovedstad
september 14
18:01 2016

Rejsen dertil er en af de længere, men flyveturen er det hele værd. I det sydlige Thailand ligger landets hovedstad, Bangkok. Byen er enorm og en af de hurtigst voksende byer i hele verden. Bangkok huser faktisk over otte millioner indbyggere – hvilket er helt vildt. Byen er farverig, smuk og betagende. Rejser du til Bangkok vil du komme helt tæt på kulturen i verdens største kontinent, Asien, samt smage, dufte og nyde alle de mange ting, som Thailand tilbyder dig. Bravofly har gjort det nemt for dig at finde den helt rigtige flybillet og det helt rigtige flyselskab at rejse med. Den store database søger blandt alle de bedste tilbud og flybilletter, der er til at finde. Dermed er du sikret den bedste flybillet, det bedste rejsetidspunkt og den bedste pris på din rejse til Thailand tilpasset dine behov.

 

Gadebilledet

Bangkok er spækket med skyskrabere, enorme bygninger, smuk asiatisk arkitektur, overdådige shopping-centre, farverige grøntsagsmarkeder og støjende biltrafik. På de mange markeder rundt omkring i byen finder du lokale sælgere, der sælger farvestrålende blomster, friske frugter og grøntsager samt velduftende og smagfulde krydderier. Er du interesseret i shopping har Bangkok en lang række muligheder for både at opleve lokale skræddere og store indkøbscentre på Siam Square. Også i Chinatown og Patpong får du en unik oplevelse samtidig med muligheden for at shoppe nogle håndlavede og smukke produkter. Patpong er nogle parralelle gader i downtown, som også er kendt som Bangkoks Red Light District.

 

Oplevelser

Drømmer du om at opleve den asiatiske kultur helt tæt på, byder Bangkok på nogle skønne museer, parker, templer, haver og udsigtspunkter. Har du børnene med på rejsen er Bangkok Zoo et besøg værd. Også Lumphini parken er en fantastisk oplevelse, som tilladder afslapning og giver ro i sjælen. Her kan du puste ud og komme lidt væk fra det støjende og pulserende centrum. I parken kan du også nyde livet på vandcykler, smage slangeblod og lave morgengymnastik – er du en af de friske typer, er parken også oplagt til en løbetur.

 

Thailand og i særdelshed også Bangkok er bestemt et besøg værd og har oplevelser og områder for enhver smag. God rejse!

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment