Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Rejsetips til at køre i bil i udlandet

Destinationer

Rejsetips til at køre i bil i udlandet

Rejsetips til at køre i bil i udlandet
september 26
11:04 2016

Du kan altid finde billige billetter hos Bravofly, men hvis du har besluttet dig for en ferie, hvor enten noget af den eller hele ferien skal foregå i bil, så er det en god idé at sætte sig ind i de pågældende landes færdselsregler før du drager afsted. Derudover er der faktorer som vejstrækninger, benzinpriser og underholdning til børnene, som er vigtige at forholde sig under planlægningen af turen. I mange lande i Europa er der fortsat en bred variation af regelsæt, som det er fornuftigt at sætte sig ind i inden bilen pakkes, hvis du vil sikre dig en lovlig og sikker ferie. Mange råd og oplysninger kan du finde hos FDM.

 Undersøg forsikring

Det kan koste dyrt, hvis du ikke har sørget for at være ordentligt forsikret, så tjek op med din nuværende bilforsikring, hvordan du og din familie er dækket på en bilferie i tilfælde af uheld.

 Den lovlige bilferie

Der er mange lande som kræver mærkater, når man kører på deres veje eller i udvalgte byer grundet miljø hensyn eller af andre årsager. Derudover e det vigtigt at have de nødvendige dokumenter i orden. Der er nogle rejsedokumenter som er obligatoriske at have med, andre som det anbefales og dertil nogle som du kun skal bruge i særlige tilfælde, og disse omstændigheder bør du gøre dig bekendt med. Danske bilister er ofte særligt udfordret omkring miljøzoner i tyske og italienske byer og ender derfor ofte med en stor bøde. I det hele taget er det svært at køre ind i italienske byer uden tilladelse. Så for at undgå en stor bøde, bør du sætte dig ind i disse regler inden afrejse.

Det kan også være en god idé, at give bilen et grundigt eftersyn, da både bremser og motor belastes mere end normalt, når man skal køre langt, således at ferien ikke bliver afbrudt af motorstop eller lignende. Der kan også være sikkerhedsudstyr som i nogle lande er lovpligtigt.

Den afslappede køretur

Sørg for at holde pauser og nyd turen. En GPS kan bidrage til en mere afslappet køretur, men husk den selvfølgelig skal være opdateret hjemmefra og du kan også lave dine ruteplaner på forhånd.

 

 

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment