Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > SAS – Skandinaviens største flyselskab

Flyselskaber

SAS – Skandinaviens største flyselskab

SAS – Skandinaviens største flyselskab
september 25
17:00 2016

Du kender det sikkert Scandinavian Airlines System, eller i daglig tale bedre kendt som SAS. Det er Skandinaviens største flyselskab og blev grundlagt i 1946. SAS er et svensk-norsk-dansk flyselskab, som tilbyder dig flyvninger til 1316 forskellige lufthavne i 192 forskellige lande i hele verden. Har du interesse i at rejse med selskabet på din næste rejse, har Bravofly gjort det nemmere for dig, at finde den perfekte flybillet til den perfekte pris. Den store database søger og finder den perfekte afrejse til dig baseret på dine ønsker og behov. Ydermere kan du også tilgå yderligere information om selskabet og rejsekrav.

 

Hvad må jeg have med?

Køber du billetter hos SAS afhænger det af din billettype, hvor meget bagage du kan medbringe. Du kan købe fire forskellige billettyper; SAS GO LIGHT, SAS GO, SAS PLUS og SAS BUSINESS til oversøiske ruter. Billetpriserne varierer selvfølgelig også efter, hvilken billettype du køber. Rejser du på SAS GO LIGHT kan du inkluderet i billetprisen medbringe ét styks håndbagage på otte kilo. På SAS GO kan du medbringe håndbagagen á otte kilo samt ét styks bagage til indcheckning á 23 kilo. På SAS PLUS kan du foruden håndbagagen også medbringe to styks håndbagage af hver 23 kilo inkluderet i billetprisen. Rejser du på SAS BUSINESS kan du foruden håndbagagen medbringe to styks bagage til indcheckning af hver 32 kilo. Medbringer du mere end din billettype inkluderer kan du risikere at skulle betale et gebyr. Det samme gælder, hvis du medtager flere kilo, end du har krav på.

 

Service hos SAS

Rejser du med SAS vil du opleve et højt serviceniveau og en god stemning blandt de ansatte. Flyets stewardesser er hjælpsomme og smilende og der bliver altid taget godt hånd om dig på flyveturen. Der tilbydes endda gratis kaffe og the ombord på selskabets fly. Ydermere kan du tilkøbe ekstra luksus ombord på flyet i form af mad og mulighed for selv at vælge sæde i flyet.

 

Ydermere tilbyder flyselskabets nyudstyrede fly WiFi under flyveturen – så går tiden måske lidt hurtige. Herudover er der film, musik og spil på personlige skærme på USA og Asien flyvninger.

 

Nyd din rejse med Scandinavian Airlines System og kom godt i gang med din ferie.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment