Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Destinationer > Tilbring den danske vinter på de kanariske øer

Destinationer

Tilbring den danske vinter på de kanariske øer

Tilbring den danske vinter på de kanariske øer
september 19
13:45 2016

Når vinter står for døren i Danmark, er det en almindelig kendt sag, at mange danskere søger ud i verden for at blive ramt af solens stråler og igen få gennemvarmet kroppen. De Kanariske øer har allerede i mange år været et populært rejsemål, fordi du finder lunt klima stort set året rundt og samtidig er rejsen heller ikke uudholdelig lang. Selvom de græske øhav ofte omtales som en fælles øgruppe, så har hver ø sine egne karakteristika. Det er også muligt med færge at transportere sig mellem øerne, hvis du ikke er i stand til at vælge en enkelt ud.

 Gran Canaria

Gran Canaria er som navnet antyder den største i øgruppen, hvor man udover det behagelige klima langs kysten også kan søge ind i på øen og tilbringe en dag med shopping i Las Palmas. Øen er også rig på historie og har en imponerende og eksotisk fugle og dyrepark kaldet “Palmitos” i det smukke og naturlige scenarie øen har at byde på.

Fuerteventura

Øen Fuerteventura har den længste kyststrækning i hele den Kanariske øgruppe.

Tenerife

Denne ø ligger i den spanske region af de Kanariske øer og har også et meget rigt natur og dyreliv. Øen har også sit eget universitet (Universidad de la Laguna), så som studerende kan du også tilbringe et semester eller to på udveksling på denne ø.

Lanzarote

Lanzarote er et populært rejsemål for danske sportsudøvere grundet sportshotellet “La Santa Sport”, hvor du via din hotelbooking har mulighed for at deltage i diverse sportsaktiviteter og dermed bruge ferien som en træningslejr eller blot en mulighed for at kunne prøve kræfter med en ny sportsgren. Du vil stort set kun møde danske trænere og guider, som selvom du ikke mestre engelsk særlig godt, kan du fint begå dig i området. Hotelområdet har også et lille supermarkedet, så det er faktisk ikke nødvendigt at forlade grunden under hele opholdet.

Overstående er de største og mest besøgte øer, som du via Bravofly kan bestille billige flyrejser til, men det skal dog nævnes at øhavet også har mindre øer, som ikke er nævnt i denne artikel.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment