Bravofly – rejs verden

REJSEBLOG
Home > Flyselskaber > Ultrabillig flyvetur med Ryanair

Flyselskaber

Ultrabillig flyvetur med Ryanair

Ultrabillig flyvetur med Ryanair
september 18
09:50 2016

Ryanair er muligvis et af de lavprisflyselskaber, som vi i Danmark kender allerbedst. Ryanair er Europas største flyselskab og bestræber sig i særdeleshed også på, at være det billigste. Flyver du med Ryanair kan du rejse til hele 950 destinationer i 26 forskellige lande. Ryanair blev grundlagt i Irland i år 1985 og var dengang det første af sin slags – i dag har de dog fået en del konkurrence af alle de andre lavprisflyselskaber, der findes. På Bravofly kan du nemt og hurtigt finde de bedste og billigste flybilletter til din drømmedestination med Ryanair. Den store database hjælper dig med nemt og hurtigt, at søge den bedste og billigste pris i junglen af forskellige flyselskaber.

 

Service

Ryanair er et billigt flyselskab og derfor er det også mindre luksuriøst. Rummeligheden mellem flysæderne er minimal og man kan ofte opleve at sidde meget tæt og presset med benene. Ydermere vil du opleve, at du som oftest skal gå ud til en af de yderste gates i lufthavnen, når du skal boarde. Dette er fordi, at Ryanair bestræber at fragte deres passagerer hurtigst muligt, til den billigste pris og til tiden. Der er altså sparet lidt på servicen, men du vil opleve, at medarbejderne stadig stræber efter, at du som rejsende får en god oplevelse.

Bagage

Rejser du med Ryanair kan du medbringe ét styks håndbagage – denne må veje op til 10 kilo. Foruden denne håndbagage – som faktisk er inkluderet i billetprisen – må du også medbringe en lille personlig hånd- eller computertaske. Der er foruden vægtkrav også opstillet særlige krav for mål på disse tasker, som skal overholdes. Disse regler om mål kan du finde på Ryanairs egen hjemmeside eller på Bravofly. Overholder dine håndbagagetasker ikke disse mål kan din bagage blive afvist eller du kan blive tvunget til at tjekke taskerne ind mod betaling af et gebyr. Foruden den inkluderede håndbagage kan du medbringe op til to kufferter/tasker til indcheckning. Her kan du vælge mellem 15 eller 20 kg. Denne type bagage skal tilkøbes og du bestemmer selv, hvor mange du ønsker at tilkøbe samt hvor meget de må veje. Du kan tilføje bagage til indcheckning helt frem til to timer før flyets afgang.

 

Rejs med Ryanair, hvis prisen har stor betydning for, hvilket flyselskab du vælger.

About Author

admin

admin

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment